Poliisioperaatio herätti huomiota Tampereen Tesomalla – Aseella ilmaan ampunut henkilö otettiin kiinni

Tampereen Tesomalla on ollut torstaina aamupäivällä käynnissä poliisioperaatio, jota tutkitaan ampuma-aserikoksena ja laittomana uhkauksena. Teosta epäillään paikallista miestä.

Poliisilla oli torstaina aamupäivällä operaatio Tampereen Tesomalla Virontörmänkadun ympäristössä.

| Päivitetty

Aamulehti

Tampereen Tesomalla on ollut käynnissä poliisioperaatio torstaina aamupäivällä. Sisä-Suomen poliisilaitoksen komisario Jani Mäkilä vahvisti Aamulehdelle, että poliisilla oli tehtävä Virontörmänkadun ympäristössä. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti myöhemmin, että aseella ilmaan ampunut henkilö on poliisin hallussa. Epäilty saatiin kiinni kello 10.20.

Poliisin saaman tehtävän mukaan epäilty henkilö oli käyttänyt ampuma-asetta ja ampunut kerran ilmaan. Sisä-Suomen poliisilaitoksen komisario Gun Sundqvist kertoo Aamulehdelle, että epäilty on paikallinen 90-luvulla syntynyt mies.

Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi tiedottaa, että uhka on kohdistunut tiettyyn osoitteeseen, eikä epäilty ole uhannut ulkopuolisia henkilöitä. Sundqvist kertoo, että uhka kohdistui julkiseen paikkaan.

Sundqvist ei kommentoi vielä tutkinnan alkuvaiheessa, oliko päihteillä osuutta tapaukseen tai sitä, millaisesta ampuma-aseesta oli kyse.

Tapahtunutta tutkitaan nimekkeellä laiton uhkaus ja ampuma-aserikos.

Poliisioperaatio herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa paikallisessa Facebook-ryhmässä.

Juttua päivitetty klo 11.15 komisario Gun Sundqvistin kommenteilla.

Korjaus 20.4.2023 kello 11.28: Artikkelin ensimmäisessä lauseessa luki virheellisesti tiistai. Päivä on torstai.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut