Varkaat murtautuivat taas Pohjois-Hervannan kouluun – saaliiksi tuhansien eurojen arvosta soittimia ja elektroniikkaa

Rehtorin mukaan koululta varastettiin tuhansien eurojen arvosta soittimia ja elektroniikkaa.

Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka vahvisti, että Pohjois-Hervannan koulutaloon murtauduttiin pääsiäisenä. Rehtori kuvattiin toukokuussa 2020.

Aamulehti

Ahvenisjärven koulun Pohjois-Hervannan koulutaloon murtauduttiin pääsiäisenä. Murron yhteydessä koululta varastettiin soittimia ja elektroniikkaa.

Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka vahvisti asian Aamulehdelle keskiviikkoiltana ja kertoi, että asiasta on tehty rikosilmoitus. Nybackan mukaan teot kohdistuivat koulun musiikkipainotteisen luokan ja esikoululaisten luokkatiloihin, jotka molemmat sijaitsevat koulun ensimmäisessä kerroksessa.

”Asia on huomattu pääsiäislauantaina. Opettaja kävi luokassaan ja huomasi, että siellä on käynyt varkaita. Ikkuna oli auki eikä ollut suljettavissa. Molempiin luokkiin oli tultu ikkunan kautta.”

Nybacka arvioi vietyjen soittimien ja elektroniikan arvon olevan yhteensä tuhansia euroja. Hänen mukaansa samoihin tiloihin on murtauduttu aikaisemminkin.

Vaikka tilanne haittaa opetusta luokissa, joihin murto kohdistui, oppilaiden koulutyö on muuten jatkunut pääsiäisen jälkeen normaalisti.

”Henkilöstölle on teroitettu huolellisuudesta.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut