Uutta tietoa: Hämeenkadun riehuja heitettiin ulos ravintolasta, pian lensi roskis lasin läpi – miestä epäillään vahingonteosta

Vanhan Montun aukioloon tapauksella ei ollut vaikutusta.

Ravintola Vanhan Montun ikkunoita oli teipattu sunnuntai-illan tuhojen jälkeen. Kuva on otettu maanantai-iltana.

Aamulehti

Hämeenkadulla ravintola Vanhan Montun ikkunoita särkenyttä miestä epäillään vahingonteosta. Sosiaalisessa mediassa kiertäneessä videossa 90-luvulla syntynyt mies heittää muun muassa roskiksen ja mainostelineen ravintolan ikkunaa kohti sunnuntai-iltana. Videon perusteella muut paikalla olleet yrittivät rauhoitella miestä ja saada hänet lopettamaan tavaroiden heittelyn.

Vahingonteosta epäilty mies oli poistettu illalla ravintolasta, koska hän oli poliisin mukaan nujakoinut ravintolan sisällä toisen asiakkaan kanssa. Mies oli suuttunut tapahtuneesta ja alkanut heittää tavaroita ravintolan ikkunaan.

Poliisi otti tamperelaisen miehen kiinni samana iltana. Mies on myöntänyt poliisin kuulustelussa tapahtuneen ja hänet on vapautettu. Illan tapahtumista ei epäillä muita henkilöitä.

Ravintolapäällikkö Jonna Numminen kertoo Aamulehdelle, ettei välikohtauksesta tullut muita vahinkoja ikkunoiden särkymisen lisäksi. Vanhan Montun aukioloon tapauksella ei ollut vaikutusta. Ikkunat saatiin peitettyä jo tapahtumayönä.

”Olen ollut 21 vuotta päällikkönä täällä. En muista, että koskaan olisi ikkunasta mitään läpi heitetty. Vuosikausiin ei ole mitään muutenkaan ollut.”

Ravintola Vanha monttu sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 17, aivan Keskustorin kulmalla. Ravintola on perustettu vuonna 1994.

Ravintola Vanha Monttu sijaitsee Hämeenkadun varrella aivan Keskustorin kulmalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut