Yli 50:tä autoa vahingoitettiin jauhe­sammuttimilla Tampereella – samana päivänä myös toisessa hallissa tyhjennettiin sammuttimia

Tampereen Technopoliksen parkkihallissa vaurioitui vahingonteossa yli 50 autoa. Nokia-areenan parkkihallissa puolestaan jauhesammuttimien tyhjentäminen ei tiettävästi johtanut autojen vahingoittumiseen.

17.3. 14:51

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisilaitokselle on tähän mennessä ilmoittautunut 50–60 asianomistajaa, joiden autoja on vahingoitettu jauhesammuttimilla maanantaina Technopoliksen parkkihallissa Tampereella.

Aiemmin arvioitiin, että ainakin sataa autoa oli vahingoitettu parkkihallissa maanantaina kello 11–11.45. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Uusipaikan mukaan ilmoittautuneiden määrä on aiemmin arvioitua pienempi ehkä sen vuoksi, ettei osa autoista ole kärsinyt suuria vaurioita, koska ne oli pysäköity kauemmas tekopaikalta.

Tapausta tutkitaan vahingontekona. Poliisi selvittää vielä epäiltyjen tekijöiden henkilöllisyyttä muun muassa valvontakamerakuvan avulla.

Jauhesammuttimia tyhjennettiin maanantaina Tampereella myös Nokia-areenan parkkihallissa. Aimo Parkin toimitusjohtaja Juha Sirelius kertoo, että myös heidän hallissaan on tyhjennetty muutamia jauhesammuttimia samana päivänä. Hänellä ei kuitenkaan ole tiedossa, että autoja olisi vahingoittunut. Sireliuksen mukaan sammuttimia on tyhjennetty lähinnä lattialle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut