Nämä viisi pääsivät jatkoon Tampereen yliopiston rehtorihaussa

Hakuprosessin viimeiseen vaiheeseen valitaan kolme hakijaa. He esittäytyvät ja vastaavat myös yliopistolaisten kysymyksiin 16. maaliskuuta.

Tampereen rehtorihaun seuraavaan vaiheeseen valittiin muun muassa Mika Hannula, Eeva Moilanen ja Keijo Hämäläinen.

15.2. 13:15 | Päivitetty 16.2. 15:04

Aamulehti

Tampereen korkeakoulusäätiön hallitus kertoo valinneensa viisi henkilöä yliopiston rehtorihaun seuraavaan vaiheeseen.

Rehtorihaun seuraavaan vaiheeseen valittiin North Carolina State Universityn professori Marko Hakovirta, Turun yliopiston vararehtori Mika Hannula, LUT-yliopiston vararehtori Jari Hämäläinen, Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen ja Tampereen yliopiston professori ja konsistorin puheenjohtaja Eeva Moilanen.

Tampereen korkeakoulusäätiön hallitus päättää seuraavien haastattelujen ja soveltuvuustestien perusteella sen, ketkä kolme hakijaa valitaan hakuprosessin viimeiseen vaiheeseen. Kärkihakijat myös esittäytyvät ja vastaavat yliopistolaisten kysymyksiin 16. maaliskuuta.

Uusi rehtori on tarkoitus valita 21. maaliskuuta. Rehtori toimii samalla säätiölain tarkoittamana toimitusjohtajana ja vastaa yliopiston kehittämisestä ja tehtävien taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta hoitamisesta.

Rehtorin nykyinen toimikausi päättyy 31. joulukuuta 2023.

Oikaisu 16.2.2023 kello 15.02: Korjattu juttuun, että Marko Hakovirta on North Carolina State Universityn professori, ei North State Universityn, kuten jutussa aiemmin virheellisesti luki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut