Terveystalo käynnistää koronaviruksen tehosterokotukset torstaina Tampereella

Yksityiset terveydenhuoltoyritykset Terveystalo, Mehiläinen ja Pihlajalinna kertoivat tammikuussa alkavansa antaa koronan tehosterokotuksia. Terveystalo kertoo nyt tarkentuneesta aikataulustaan. Tampereella se aloittaa rokotukset torstaina 9. helmikuuta.

Terveystalo aloittaa koronan tehosterokotteiden antamisen torstaina 9. helmikuuta.

7.2. 19:09

Aamulehti

Terveystalo aloittaa torstaina 9. helmikuuta Tampereella koronan tehosterokotusten antamisen yli 18-vuotiaille työterveys- ja yksityisasiakkailleen.

Rokotus on mahdollista saada työterveyden asiakkaana, mikäli se kuuluu työnantajan terveyssopimukseen tai suoraan Terveystalon yksityisasiakkaana.

Koronaviruksen tehosterokotus edellyttää 18 vuoden ikää, vähintään kahta aiempaa koronarokotusta tai yhtä koronarokotusta ja sairastettua koronavirusinfektiota.

Edellisestä tehosterokotuksesta pitää olla vähintään kolme kuukautta aikaa. Samoin edellisestä sairastetusta, kotona tai laboratoriossa tehdyllä koronatestillä todennetusta koronavirusinfektiosta .

Yksityisasiakkaalle koronarokotuksen työn hinta on 41,90 euroa, josta saa 16 euron Kela-korvauksen.

Myös Mehiläinen ja Pihlajalinna kertoivat tammikuussa koronan tehosterokotusten aloittamisesta. Terveystalokin kertoi tuolloin rokotusten aloittamisesta, mutta Tampereen aikataulu ei ollut vielä tiedossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut