Pelimiljonääri sijoittaa Tampereen Nekalaan – kierrätyskeskus purettiin uuden kiinteistön alta pois

Tampereen kaupungin omistaman tontin vuokraoikeus on Worknest oy:llä, joka aikoo aloittaa rakentamisen tontille tämän vuoden aikana.

Vihiojantie 26:sta Tampereen Nekalassa purettu rakennus näytti tältä. Osoitteessa sijainnut Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n kierrätyskeskus muutti tiloista Vihiojantie 2:een.

3.2. 15:41

Aamulehti

Entisen kierrätyskeskuksen tontille rakennetaan Tampereen Nekalassa teollisuusrakennus. Vanha kiinteistö on purettu tontilta pois. Uuden kiinteistön rakentaminen on tarkoitus aloittaa tämän vuoden aikana.

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n kierrätyskeskus muutti Vihiojantie 26:sta pois marraskuussa saman kadun varteen osoitteeseen Vihiojantie 2.

Tampereen kaupungin omistaman tontin vuokraoikeus Vihiojantie 26:ssa on Worknest oy:llä. Uusi omistaja arvioi, että vanhan kiinteistön korjausvelka oli niin suuri, että sitä ei enää kannattanut korjata.

Omistaja tulolistan kärkeä

Worknest-yhtiön omistaa Ilkka Juopperi, joka on yksi peliyhtiö Small Giants Gamesin viidestä perustajasta. Perustajat myivät yhtiön vuonna 2018, ja nousivat Suomen tulolistan kärkipäähän. Kukin sai 2018 noin 20 miljoonaa euroa pääomatuloja.

Juopperi on noussut useina vuosina myös Pirkanmaan suurituloisimpien listalle. Vuonna 2021 hänen pääomatulonsa olivat 18,72 miljoonaa euroa ja ansiotulot 80 000 euroa, ja hän oli Pirkanmaan kovatuloisimpien listalla kolmantena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut