Kämmenniemen koulu menee remonttiin Tampereen Teiskossa – alueen asukkaat ovat odottaneet korjausta pitkään

Tampereen kaupungin tavoitteena on, että koulun korjaaminen alkaa vuonna 2025.

Kämmenniemen koulu koostuu kolmesta eri vuosikymmeninä valmistuneesta rakennuksesta.

27.1. 5:30

Aamulehti

Kämmennimen koulun remontti Tampereen Teiskossa alkanee kahden vuoden kuluttua. Alueen asukkaat ovat kaivanneet koulun remonttia jo pitkään. Asukkaat pääsevät kertomaan ideoitaan remonttisuunnitelman pohjaksi.

Tampereen kaupungin tavoitteena on, että koulun korjaaminen alkaa vuonna 2025. Kaupungin tiedotteen mukaan remonttiin valmistaudutaan kysymällä koulun käyttäjiltä ja alueen asukkailta, miten koulun tilat palvelisivat käyttäjiä parhaiten.

Tilojen käyttäjiä haastatellaan, ja työpajassa ideoidaan koulun piha- ja sisätiloja. Koululla tiistaina 31. tammikuuta kello 17–19 järjestettävään työpajaan pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Lisäksi kaupungin nettisivustolla on avattu asukaskysely, johon on vastausaikaa 9. helmikuuta saakka.

Osallistumisen tuloksista kerrotaan 7. maaliskuuta kaikille avoimessa tilaisuudessa.

Sisäilmaongelmia

Tampereen Kämmenniemen koulussa muutama vuosi sitten havaitut sisäilmaongelmat ja niistä aiheutuneet korjaustyöt sekä opetustilojen jatkuva uudelleenjärjestely ovat turhauttaneet oppilaiden vanhempia, kertoi Aamulehti tammikuussa 2021.

Kämmenniemen koulu koostuu kolmesta eri rakennuksesta, jotka ovat valmistuneet vuosina 1969, 1988 ja 2001. Kahden muun rakennuksen välissä sijaitseva vuonna 1969 valmistunut rakennus on jo poistettu käytöstä sen huonon kunnon takia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut