Tampere etsii nyt ravintolatoimijoita kesäkeitaalle – ensi kesäksi valitaan kahdeksan toimijaa

Ravintolat voivat olla auki sunnuntaista torstaihin kello 22 saakka ja perjantaista lauantaihin kello 24 saakka.

Edellisvuoden tapaan Keskustorin kesäkeidas toimii yhtenä miesten jääkiekon MM-kisojen tapahtumapaikkana Tampereen keskustassa. Valokuva on otettu 24. toukokuuta 2022.

24.1. 7:10

Aamulehti

Tampereen kaupunki etsii ensi kesäksi ravintolatoimijoita Keskustorin kesäkeitaalle. Kesäkeitaalle valitaan 8 ravintolatoimijaa edelliskesän 11 sijaan.

Kesäkeitaan hakuun voivat osallistua kaupungin julkaiseman tiedotteen mukaan ravintola- ja kahvilayrittäjät, joilla on kiinteä toimipiste Tampereella. Hakijan pitää suunnitella kesäkeitaalle sopiva ravintolakonsepti ja menu, joka huomioi erityisruokavaliot ja eri kohderyhmät. Valinnassa kiinnitetään huomiota hakijoiden suunnitteleman ruoka- ja juomatarjonnan laatuun.

Kesäkeidas on avoinna 10.5.–13.8, ja ravintolat joka päivä vähintään kello 11–19. Halutessaan ravintolat voivat olla auki sunnuntaista torstaihin kello 22 saakka, perjantaista lauantaihin kello 24 saakka. Ravintolan pitää myydä ruokaa ja juomaa koko avoinna olon ajan. Kesäkeitaalla on 500 asiakaspaikkaa.

Kesäkeidas toimii myös suurtapahtumien osaohjelmiston tapahtumapaikkana, kuten esimerkiksi miesten jääkiekon MM-kisojen aikana. MM-turnaus pelataan 12.–28. toukokuuta. Tampere järjestää kisat yhdessä Latvian pääkaupungin Riian kanssa. Molemmissa kaupungeissa pelataan yksi alkulohko ja puolivälieräotteluita, mutta välierävaiheesta eteenpäin ottelut pelataan Tampereella.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut