Tampereella bussiin yksin hypännyt koira ”pyrki ehkä Tallinnaan” – Omistajan mukaan sillä saattoi olla mummua ikävä

Vinnie-koira on omistajan mukaan leikkisä ja ystävällinen. Se oli ollut kuukauden hoidossa Virossa hieman ennen karkureissua.

Vinnie-terrieri oli päässyt bussimatkustamisen makuun ollessaan hoidossa Tallinnassa.

16.1. 15:19

Aamulehti

Tampereen Takahuhdissa yksin bussiin hypänneen terrierin omistaja on tyytyväinen siihen, kuinka Facebook-ryhmä Tampereen puskaradio -toimii. Koira löytyi ryhmän avulla pian katoamisensa jälkeen.

Vinnie-koiran omistaja kertoo olleensa itse töissä lauantaina, kun koira pääsi karkuun. Hänen vaimonsa oli kotona lähdössä hakemaan lapsia, kun Vinnie livahti ovesta. Koira on ennenkin suunnannut ulos omin luvin, mutta pysynyt aiemmin aidatulla pihalla. Nyt se lähti eri suuntaan. Siihen mennessä, kun kotona ollut puoliso oli saanut kengät jalkaan ja avaimet mukaan, koira oli kadonnut. ”Vaimo käveli suuntaan ja toiseen, mutta ei nähnyt koiraa. Hän näki lähtevän bussin, mutta ei tajunnut, että koira olisi mahdollisesti siellä”, omistaja kertoo.

Omistaja lähti töistä kotiin auttamaan koiran etsimisessä. Puoli tuntia myöhemmin puhelimeen tuli kaverilta Whatsapp-viesti ja kuva Tampereen Puskaradio Facebook-ryhmästä: Onko tämä koira bussissa sinun? No, olihan se.

Omistaja kertoo, että 8-vuotias terrieri Vinnie on luonteeltaan ystävällinen, kiltti ja leikkisä. Koira oli ollut hoidossa Tallinnassa ”mummolassa” kuukauden päivät ja päässyt siellä matkustamaan bussin kyydissä.

”Ehkä sillä oli mummoa ikävä. Mummo pystyi viettämään sen kanssa aikaa enemmän kuin itse pystyn töissä käyvänä. Heillä oli hyvä kaksistaan.”

Koira oli karkureissun jälkeen oma itsensä, iloinen kun pääsi kotiin.

”Häntä siinä heilui hetken aikaa. Ei se ymmärtänyt, mitä vaivaa aiheutti.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut