Toimitusjohtaja Tapolan tehtaan aamuisesta tulipalosta: ”Selvisimme säikähdyksellä”

Tapolan tehtaan toimitusjohtaja on kiitollinen henkilökunnalle ja pelastuslaitokselle nopeasta reagoinnista aamuisessa Tapolan tehtaan tulipalossa. Palo saatiin nopeasti sammutettua ja pahemmilta vauriolta vältyttiin. Tuotantokin on jo uudelleen käynnissä.

Tapolan toimitusjohtaja Kristian Tapola kiittää henkilökuntaa ja pelastuslaitosta nopeasta reagoinnista Tapolan tehtaan aamuisessa tulipalossa. Tapola kuvattiin vuonna 2021.

13.1. 11:53

Aamulehti

Tapolan lihanjalostustehtaalla perjantaiaamuna syttyneessä tulipalossa vältyttiin laajemmilta vaurioilta. Tulipalo pysyi savupiipussa eikä päässyt leviämään ympäröiviin rakenteisiin. Tästä Tapolan toimitusjohtaja Kristian Tapola kertoo olevansa helpottunut ja kiitollinen.

”Suurkiitos tästä kuuluu henkilökunnalle ja heidän nopealle reagoinnilleen. Tietysti myös pelastuslaitokselle, joka sai tilanteen nopeasti hallintaan. Periaatteessa selvisimme säikähdyksellä tilanteesta. Tuotantokin on jo uudelleen käynnissä, eikä toimintaan tule siis katkoksia”, Tapola toteaa.

Lue lisää: Tapolan tehtaassa syttyi tulipalo, henkilökunta evakuoitiin – Pelastuslaitos: Varsinaisilta vahingoilta vältyttiin

Tapola sai tiedon tehtaalla syttyneestä tulipalosta kello kuuden jälkeen aamulla. Tämän jälkeen hän kertoo saapuneensa tehtaalle ja olevansa siellä nytkin. Tapolan muistissa ei ole, että tehtaalla olisi vuosiin ollut vastaavanlaisia tulipalotilanteita.

”Totta kai se pelästyttää, mutta kuitenkin aika nopeaa oli se tieto saatavilla, että todennäköisesti mikään suurempi katastrofi ei ole päällä. Jo kahdeksan jälkeen pelastuslaitos oli poissa täältä.”

Tapola kertoo, että tilannetta käydään vielä myöhemmin tarkemmin läpi pelastuslaitoksen kanssa, joka tutkii palon syttymissyytä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut