Henkilöauton ulosajo ruuhkautti Läntistä kehätietä Tampereella – kaikki kaistat taas käytössä

Liikenne ruuhkautuu pahoin Tampereen läntisellä kehätiellä Vaasan suuntaan. Onnettomuus tapahtui Lakalaivan ja Sarankulman välisellä tieosuudella torstaina noin kello 15.

12.1. 15:16 | Päivitetty 12.1. 16:03

Aamulehti

Läntisellä kehätiellä Tampereella sattui henkilöauton ulosajo torstaina noin kello 15 . Onnettomuuden vuoksi liikenne ruuhkautui iltapäivällä Vaasan suuntaan.

Onnettomuuspaikka sijaitsi Lakalaivan ja Sarankulman liittymien välillä. Pelastus- ja raivaustöiden aikaan toinen kaistoista oli yhä auki liikenteelle, mutta liikenne eteni hitaasti. Kello 16 aikaan tilanteen ilmoitettiin olevan ohi.

Tieliikennekeskuksen liikenneoperaattori Mikko Penkkala kertoi kello 15.22, että yksi kaista veti edelleen. ”Ruuhkat ovat Lakalaivan risteyssillalle asti ja tilanne tietysti pahenee koko ajan.”

Jyväskylän, Helsingin ja Tampereen suunnasta onnettomuuspaikkaa lähestyvä liikenne ohjattiin ajoittain tarvittaessa pois Pyhäjärventieltä.

Pirkanmaan pelastuslaitos tiedottaa, että onnettomuudessa oli osallisena yksi auto ja sen kyydissä ainoastaan kuljettaja. Pelastuslaitoksen mukaan hän ei loukkaantunut ulosajossa vakavasti. Auto romuttui onnettomuudessa pahasti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut