Vedet valuivat katosta läpi Kanta-Sarviksen kiinteistössä Tampereen Hatanpäällä

Pirkanmaan hyvinvointialueen diabetesvastaanotolla tapahtui torstaina vesivahinko, kun kerrosta ylempänä sijaitsevassa konehuoneessa rikkoutui ylivuotoventtiili.

Sarviksen kolmannessa kerroksessa sijaitsevan diabetesklinikan katon läpi valui torstaina iltapäivällä vettä, kun kerrosta ylempänä tapahtui vesivahinko.

5.1. 17:47 | Päivitetty 5.1. 21:53

Aamulehti

Pirkanmaan hyvinvointialueen (Pirha) Tampereen diabetesvastaanoton katosta valui keskiviikkona vettä, kun kerrosta ylempänä sijaitsevassa iv-konehuoneessa tapahtui vesivahinko.

Tampereen kaupungin toimitilapäällikkö Niko Suoniemi kertoo, että vesi valui neljännessä kerroksessa sijaitsevan diabetesvastaanoton tiloihin.

Suoniemi sanoo, että vesivahinko tapahtui iv-konehuoneessa, kun ylivuotoventtiili rikkoutui.

Neljän aikaan torstaina iltapäivällä vesivuoto oli Suoniemen mukaan saatu hallintaan. Hän kertoi, että huoltoyhtiö on imuroinut vedet pois lattialta ja kuivatus on käynnistynyt tai jo mahdollisesti saatu tehtyä.

Suoniemellä ei ollut tiedossa, kuinka paljon vettä katon läpi diabetesvastaanoton tiloihin valui.

Diabetesvastaanoton vastaava lääkäri Elina Pimiä kertoo, että kello 17 vettä ei enää tullut tiloihin ja vuotanut vesi oli kuivattu. Pimiän mukaan oli onni, että vuoto alkoi virka-aikaan eikä vesi ehtinyt valua pitkään.

Pimiän mukaan maanantaina varmistuu, onko vesi vahingoittanut seiniä tai lattiaa niin, että tiloista jouduttaisiin siirtymään väliaikaisesti muualle. Pimiä uskoo, että vastaanotot pääsevät jatkumaan keskeytyksettä.

Pirkanmaan hyvinvointialue on vuokralla OP Pirkanmaan omistamassa kiinteistössä.

Oikaisu 5.1. kello 20.51: Korjattu tieto, että diabetesvastaanotto on kolmannen kerroksen sijaan neljännessä kerroksessa. Yksikön nimi oli myös ensin virheellisesti diabetesklinikka.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut