Kahden auton raju yhteentörmäys Juvankadulla Tampereella – kaksi loukkaantui

Paikalla oli kello 22.30 aikaan useita poliiseja. Onnettomuudessa oli osallisena kaksi autoa, joista kumpikin vaurioitui pahoin.

Onnettomuus sattui Juvankadun ja Yrjöläntien risteyksessä torstai-iltana hieman ennen kello kymmentä.

22.12.2022 22:11 | Päivitetty 23.12.2022 8:50

Aamulehti

Kaksi autoa törmäsi yhteen Juvankadulla Tampereella torstai-iltana.

Aamulehden paikalla oleva uutispäällikkö Saara Maria Tunturi kertoo, että tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsee Yrjöläntien ja Juvankadun risteyksen tuntumassa.

Onnettomuuspaikalla oli kello 22.30 aikaan kolme poliisiautoa ja ambulanssi. Ambulanssi lähti paikalta hälytysajona. Onnettomuuspaikalla on kaksi vaurioitunutta autoa.

Toinen autoista oli vaurioitunut pahoin keulasta, toinen puolestaan näytti olevan vaurioitunut pahemmin ainakin toisesta kyljestä.

Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli kahden henkilöauton nokkakolari. Ensitiedon mukaan osallisena oli kaksi henkilöä, jotka kuljetettiin jatkohoitoon.

Päivystävä palomestari Pekka Loponen kertoo, että nokkakolari tapahtui noin sata metriä Juvankadun ja Yrjöläntien risteyksestä etelään. Hänen mukaansa onnettomuuden osallisista toinen irrotettiin autosta, toinen oli käveli itse. Autosta irrotettu henkilö loukkaantui lievästi. Molemmat kuitenkin kuljetettiin jatkohoitoon.

Tunturi kertoo, että yhdentoista aikaan illalla paikalla oli useita poliiseja. He tutkivat toista vaurioitunutta autoa tarkkaan.

Poliisi katkaisi liikenteen onnettomuuspaikalla ja tilanne jatkui edelleen kello 23 aikaan.

Aamulehti ei yöllä tavoittanut poliisia kommentoimaan tapahtunutta.

Toinen kolarissa olleista autoista vaurioitui täysin. Kuvassa auto on penkalla tien toisella puolella.

Toinen kolariauto oli vaurioitunut keulasta kokonaan.

Korjaus 23.12.2022 kello 8.49: Artikkelin kuvatekstissä oli kolaripaikkana Juvankadun ja Yrjölänkadun risteys. Kyseessä on Yrjöläntie, ei Yrjölänkatu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut