Autoilija jonotti tamperelaisessa parkkihallissa ulospääsyä 40 minuuttia

Ratinan kauppakeskuksen parkkihalli on ajoittain ruuhkautunut, koska poistuminen hallista ja liittyminen katuverkkoon ovat välillä tökkineet.

Ratinan kauppakeskuksen parkkihallissa muodostui lukijamme mukaan pitkiä jonoja lauantai-iltapäivällä.

17.12.2022 19:20

Aamulehti

Kauppakeskus Ratinan yhteydessä sijaitseva P-Ratina-parkkihalli oli lauantaina niin ruuhkainen, että Aamulehden lukija kertoo odottaneensa ulospääsyä hallista noin 40 minuuttia.

”Lasten kanssa liikkuessa tuli mieleen turvallisuuskysymykset, eli mitä, jos siellä sattuisi jotain, miten kukaan pääsisi ulos”, nainen sanoo Aamulehdelle.

Hallista vastaavan Finnparkin operatiivisen johtajan Tami Koivuniemen mukaan etenkin nyt joulun alla parkkihalli toimii maksimikapasiteetilla, ja voi siksi ajoittain ruuhkautua.

”Kun hallista ajetaan ajotielle, siinä on tasan yksi kaista Helsingin suuntaan ja yksi Ratinan suuntaan. Välillä voi olla vaikea liittyä liikenteen sekaan, jos liikenne Tampereen keskustassa on muutenkin tukossa välillä Hämeenpuistoon saakka”, Koivuniemi sanoo.

Hänen mukaansa aiheesta on jo aloiteltu keskusteluja Tampereen kaupungin suuntaan, että voiko asiakkaiden hallista poistumista helpottaa jotenkin, mutta asiaa ei ole ainakaan vielä saatu ratkaistua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut