Pirkanmaan teillä liukasteltiin perjantaina Hämeenkyrössä, Lempäälässä ja Tampereella – säävaroitusta ei ole annettu, mutta malttia kaivataan

Pirkanmaalla tapahtui perjantain aikana useita peltivaurioihin johtaneita onnettomuuksia. Vakavilta loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin.

Tältä näytti Läntisellä kehätiellä Tampereen messu- ja urheilukeskuksen kohdalla perjantai-iltana kello 16.50. Kuvassa kaistat Jyväskylän suuntaan.

9.12.2022 16:52 | Päivitetty 9.12.2022 21:26

Aamulehti

Liikenneonnettomuudet ruuhkauttivat perjantaina liikennettä ympäri Pirkanmaata. Kolareita sattui ainakin Tampereella, Lempäälässä ja Hämeenkyrössä.

Kolmostiellä Hämeenkyrössä pakettiauton kuljettaja ajoi kaiteeseen, minkä vuoksi toinen ajokaista oli suljettuna liikenteeltä noin iltakuudesta puoli yhdeksään illalla.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Juha Seppälä kertoo, että pakettiauton kuljettaja törmäsi onnettomuudessa kaiteeseen ja ajoi sen yli ojaan. Auton kyydissä oli kaksi ihmistä, joista kumpikaan ei loukkaantunut vakavasti.

Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuuspaikka sijaitsi Kyröskosken ja Nuutin liittymän välillä. Onnettomuus haittasi Tampereen suuntaan kulkevaa liikennettä.

Perjantaina sattuneet useat onnettomuudet voivat johtua osin liukkaista keleistä. Seppälä kehottaa kuljettajilta malttia liikenteeseen, vaikka Ilmatieteen laitos ei ole säävaroituksia Pirkanmaalle antanutkaan.

”On liukasta ja lumisateen vuoksi näkyvyys voi olla heikkoa. Malttia liikenteeseen.”

Kolhuja myös Tampereella ja Lempäälässä

Lempäälässä Kolmostiellä kolmen auton peräänajo ruuhkautti pahoin liikennettä perjantaina iltapäivällä. Onnettomuus haittasi Tampereen suuntaan kulkevaa liikennettä. Peräänajo sattui vasemmanpuoleisella kaistalla, joka oli raivaustöiden ajan suljettuna liikenteeltä.

Seppälä kertoo, että onnettomuudessa ei tapahtunut vakavia loukkaantumisia. Pelastuslaitos tarkasti paikalla olleiden autoilijoiden kunnon.

Onnettomuus sattui Vaihmalan liittymän ja Lempäälän liittymän välissä perjantaina iltapäivällä hieman ennen viittä.

Aiemmin iltapäivällä puoli viiden aikaan myös Kolmostiellä Tampereella sattui liikenneonnettomuus, joka ruuhkautti liikennettä pahoin. Onnettomuus tapahtui Fintrafficin tieliikennekeskuksen tietojen mukaan Tampereen messu- ja urheilukeskuksen kohdalla läntisellä kehätiellä.

Kaksi autoa oli kylkikosketuksessa hieman osunut toisiinsa. Kolaroineet autot olivat tien syrjässä, mutta onnettomuuspaikan raivaustöiden vuoksi liikenne ruuhkautui. Erityisesti Partolan kauppakeskusten suunnasta Kolmostielle liittyvä liikenne jonoutui.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut