Nämä 40 kuvaa kertovat, miten ikimuistoinen oli Nokia-areenan ensimmäinen vuosi – Kerro Aamulehdelle, mitä sinä siitä ajattelet

Nokia-areena on 3. joulukuuta 2022 ollut käytössä tasan vuoden. Areenassa on pelattu yli sata jääkiekko-ottelua, juhlittu jääkiekon SM- ja MM-kultia, nähty 13 konserttia, voimisteltu, pelattu koripalloa ja ajettu monsteriautoilla. Aamulehden urheilun päällikkö Lauri Lehtinen ja featuren toimittaja Ilari Leppäniemi vaihtoivat ajatuksia Nokia-areenan ensimmäisestä vuodesta. Voit jakaa omat ajatuksesi jutun lopussa.

Kun koko Suomen katse oli Nokia-areenassa: Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue kaatoi MM-finaalissa Kanadan 29. toukokuuta ja pääsi juhlimaan kultamitalia kotikisoissaan. Kuvassa pokaalin kanssa kunniakierroksella Marko Anttila.

3.12.2022 6:00 | Päivitetty 3.12.2022 11:09

Aamulehti

Ilari Leppäniemi (IL): Olin lokakuussa 2020 uutisoimassa erikoisesta tapauksesta: Kaija Koo ja Tampereen Filharmoninen kuoro esiintyivät vielä pahasti vaiheessa olleen areenan rakennustyömaalla. Seurasin osan konsertista tuolloisen pormestarin Lauri Lylyn kanssa, ja jossain kohtaa totesimme, että seisomme suurin piirtein siinä, mihin jääkiekkokentän siniviiva tulee. Muistan Lylyn naureskelleen, että näiltä paikkeilta saatetaan vielä ratkaista Suomelle MM-kulta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut