Teollisuushallissa suuri tulipalo Ruskossa Tampereella, ikkunoista löivät liekit ulos – paikalla yli 20 pelastus­laitoksen yksikköä

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen Kauhakorvenkadulle Ruskoon iltaseitsemän jälkeen tiistaina.

22.11. 19:48 | Päivitetty 22.11. 21:29

Aamulehti

Teollisuushallissa syttyi tulipalo Ruskon teollisuusalueella Tampereella tiistaina illalla. Automaattisen palohälyttimen käynnistämä hälytys kasvoi suureksi hälytykseksi, komppanialähdöksi, ja Pirkanmaan pelastuslaitokselta oli paikalla lopulta yli 20 yksikköä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Ruskon Kauhakorvenkadulle vähän iltaseitsemän jälkeen. Hälytyksen tiedoissa mainittiin Kauhakorvenkadun ja Ruskontien kulmauksessa oleva Corelase-niminen yritys.

Aamulehden lukijalta saaman videon perusteella yhdessä kohtaa rakennusta oli kaksi pelastuslaitoksen nosturia. Videolla ei kuitenkaan näkynyt suoraan liekkejä tai laajaa savunmuodostumista. Rakennuksen ympäristössä oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Pekka Loponen kertoi palopaikalta Aamulehdelle noin kello 20.30, että teollisuusrakennuksen kakkoskerroksessa oli ollut sähkölaitteesta aiheutunut tulipalo, joka rajoittui osastoinnin vuoksi lähinnä huoneeseen, jossa palo oli syttynyt. Loposen mukaan pelastusyksiköiden tullessa paikalle ikkunoista löivät liekit ulos.

”Riski oli iso, että olisi tullut pahempaakin jälkeä. Kyllähän tähän koko osastoon tuli jonkinlaisia savu- ja vesivahinkoja.”

Rakennuksen sisäpihalla ilmassa tuntui sähköpalon hajua, ja pihamaa oli sammutusveden liukastuttama.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Teollisuusrakennuksessa ei ollut paikalla henkilökuntaa palon syttymisaikaan.

Pelastuslaitos oli jo vähentämässä palopaikalta yksiköitään puoli yhdeksän aikaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut