Kaupan liitto ja Tamk käynnistävät opinto­kokonaisuuden, jonka on tarkoitus vastata kaupan alan uusiin vaatimuksiin

Uuden opintokokonaisuuden opinnot on suunniteltu siten, että ne on mahdollista suorittaa töiden ohessa.

Tampereen ammattikorkeakoulu käynnistää yhdessä Kaupan liiton kanssa kaupan alalla työskenteleville suunnatun opintokokonaisuuden, joka keskittyy digitaaliseen liiketoimintaan.

15.11. 8:00

Aamulehti

Kaupan liitto ja Tampereen ammattikorkeakoulu (Tamk) käynnistävät jo kaupan alalla työskenteleville digitaalisen liiketoiminnan opintokokonaisuuden, joka tulee tarjolle avoimen ammattikorkeakoulun opintovalikoimaan.

Taustalla on kuluttajakäyttämisen muutos ja kaupan alan digitalisoituminen, jotka ovat muuttaneet voimakkaasti kaupan toimintaa, työtehtäviä ja osaamistarpeita.

”Tarkoituksena on tarjota osaamisen kehittämisen mahdollisuus laajasti kaupan alan osaajille toimialasta riippumatta”, kertoo Kaupan liiton koulutusasiantuntija Moona Naakka.

Opintokokonaisuuteen kuuluu muun muassa digimyynnin ja -markkinoinnin, asiakasprofiloinnin, verkkoliiketoiminnan toteuttamisen ja verkkokaupan laskentatoimen opintojaksoja.

Opinnot on mahdollista suorittaa töiden ohessa

Tampereen ammattikorkeakoulu käynnisti jo aiemmin tänä syksynä liiketalouden amk-tutkinto-ohjelman, jonka painopisteenä on digitaalinen liiketoiminta. Virroilla alkaneen koulutuksen on tarkoitus vastata digitaalisen liiketoiminnan osaajien lisääntyneeseen kysyntään.

Ensi vuoden alussa alkavan uuden opintokokonaisuuden tarkoituksena on muodostaa tutkinto-ohjelmassa olevista opintojaksoista pienempi 30 opintopisteen kokonaisuus.

Vastaava opintokokonaisuus on ollut tarjolla jo vuoden 2021 syksystä lähtien viiden eri yhteistyöyliopiston tutkinto-opiskelijoille sekä avoimen yliopiston opiskelijoille.

Uudessa Tampereen ammattikorkeakoulun tarjoamassa opintokokonaisuudessa opinnot on suunniteltu siten, että ne on mahdollista suorittaa töiden ohessa verkossa.

"Virtuaalisella toteutustavalla varmistamme sen, että mahdollisimman moni työtä tekevä pystyy osallistumaan koulutukseen”, Tampereen ammattikorkeakoulun osaamispäällikkö Satu Kylmälä sanoo tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut