Onnin ja Leon yrittäjäpari perusti Tampereelle toisen ruokaravintolan

Ravintolat sijaitsevat ydinkeskustassa 250 metrin päässä toisistaan.

10.11. 17:43

Aamulehti

Yrittäjäpari Annika Heikkinen ja Hysein Perkz avasi tiistaina toisen ravintolan Tampereen ydinkeskustaan.

Kolme vuotta sitten avattu välimerellinen Ravintola Onni ja Leo sijaitsee Rautatienkadun varressa, ja uusi siitä 250 metrin päässä Aleksanterinkatu 22:ssa.

Uuden ravintolan nimi Onni ja Leo pannupizzabuffet & salaattibaari kertoo, mitä siellä on syötävissä. Asiakaspaikkoja on 34.

”Toisen paikan perustaminen on ollut jo jonkin aikaa mielessä. Paikkaa ei oikein löytynyt, joten asia oli välillä jäissäkin, mutta sitten löytyi Aleksanterinkadulta sopivan kokoinen ja hyvällä sijainnilla oleva paikka”, Heikkinen kertoo.

Uutta paikkaa hän kuvaa koko perheen ruokapaikaksi, josta saa myös nopeasti ruokaa joko paikalla tai mukaan. Ensimmäisen ravintolan lounasbuffetin suosio rohkaisi uudessa samaan tyyliin.

Ravintola ottaa huomioon myös erityisruokavaliot, gluteenittomuuden ja vegaanisuuden. Ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin, arkena lounasajasta lähtien ja viikonloppuna puolestapäivästä. Hintahaitari on 11,90–15,90 euroa.

Uuden ravintolan liiketilassa on toiminut aiemminkin ruokaravintoloita, esimerkiksi Pizzeria Dennis.

Lue lisää: Noho Partners yli tuplasi liikevoittonsa – Tampereen ydinkeskustaan avataan uusi Friends & Brgrs -ravintola

Lue lisää: Pitseriaketju Dennis hakeutuu konkurssiin

Lue lisää: Tältä paikalta alkoi Herkkujuustolan tarina: Katso kuvakooste Sastamalassa tunnetun yrittäjäperheen 20-vuotiselta taipaleelta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut