Naiset kertovat Ilkka Sasista – Huhumylly estää eduskuntavaali­ehdokkuuden, tästä on kyse

Huhut ja kertomukset kokoomuslaisen tamperelaispoliitikon Ilkka Sasin käytöksestä ovat estämässä häntä lähtemästä eduskuntavaali­ehdokkaaksi. Useiden kokoomusnaisten mukaan Sasin käytös on ollut liian tungettelevaa ja intiimiä sekä puheet ronskeja. Toisaalta useat naiset kuvaavat Sasia myönteisesti. Tuoreita tai konkreettisia tietoja tapauksista on vain vähän, ja ne kerrotaan tässä jutussa. Jutussa myös Sasi ottaa konkreettisesti kantaa hänestä esitettyihin väitteisiin. ”Jos minä alkaisin tehdä listaa kokoomusnaisista, jotka ovat olleet seksuaalisesti aktiivisia tai vihjailevia minua kohtaan, siitä tulisi aika pitkä lista”, Sasi sanoo.

Ilkka Sasi toimii Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana ja kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtajana. Ensi kesänä hänen on määrä aloittaa Tampereen elinvoiman ja kilpailukyvyn apulaispormestarina.

8.12.2022 12:23 | Päivitetty 8.12.2022 22:46

Aamulehti

Juhannusviikolla 2022 Tampereen apulaispormestari, kokoomuksen Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Aleksi Jäntti sai puhelun. Kokoomuksessa pitkään toiminut nainen varoitti, että toimittajat tulevat kiinnostumaan Ilkka Sasin (kok.) käytöksestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut