Pyhäinpäivä lyhentää monien kauppojen aukioloaikoja, busseihin ei suurta muutosta

Nokia-areenan NHL-pelit ohjaavat bussit perjantaina ja lauantaina kiertoreiteille Tampereella.

Muun muassa bussista numero 7 ajetaan pyhäinpäivänä myös yövuoro, sillä pyhäinpäivän bussit kulkevat normaalisti lauantain aikataulun mukaan, Kuva on otettu linjan 7 päätepysäkiltä Tampereen Kalkusta.

4.11. 9:34

Aamulehti

Lauantaina vietetään pyhäinpäivää, mikä vaikuttaa moniin aukioloaikoihin. Koostamme tähän juttuun muutoksia aukioloajoissa.

Kaupat

Esimerkiksi Tampereen Ratinan kauppakeskuksessa ja Koskikeskuksessa aamun aukioloaikoja on lyhennetty parilla tunnilla verrattuna normaaleihin lauantain aukioloaikoihin.

Sekä Ratina että Koskikeskus aukeavat poikkeuksellisesti kello 10 ja liikkeet viimeistään kello 12. Tavallisesti Ratinan yleiset tilat avautuvat lauantaisin kello 7 ja liikkeet ovat auki viimeistään kello 10. Koskikeskuksen normaali avautumisaika on kello 9 ja liikkeiden viimeistään kello 10.

Myös ruokakauppojen aukiolot voivat olla hieman tavallista lyhyempiä. Ruokakaupat eivät kuitenkaan pääsääntöisesti ole kiinni pyhäinpäivän vuoksi.

Bussit

Paikallisbussien kulkemiseen pyhäinpäivällä ei ole suurta vaikutusta, sillä pyhäinpäivän vuorot ajetaan normaalisti lauantain aikataulun mukaan. Tampereen seudun joukkoliikenteen mukaan pyhäinpäivästä huolimatta ajetaan myös yövuorot linjoilla 2, 3, 5, 6, 7Y, 8, 9, 10, 40, 50, 60, 70Y, 80B ja 80Y.

Nokia-areenalla pelattavat jääkiekon NHL-ottelut vaikuttavat linja-autojen reitteihin perjantaina ja lauantaina, sillä areenan ympäristö suljetaan liikenteeltä pelien päätyttyä. Vuolteenkatua liikennöivät bussit numeroilla 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 42, 80, 95 ja 103 siirtyvät keskustassa poikkeusreiteille kumpanakin päivänä kello 22.15–24.

Alko

Alkot ovat poikkeuksellisesti suljettuina lauantaina. Perjantaina Alkot ovat normaalisti auki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut