Rantatunnelia jouduttiin sulkemaan useita kertoja ruuhkan vuoksi – Santalahdessa ajokaista pois käytöstä siltatyön vuoksi

Siltatyötä tehdään Santalahden liittymän ja Paasikiventien liittymän välissä. Rantatunnelia jouduttiin välillä sulkemaan ruuhkan vuoksi.

2.11. 14:37 | Päivitetty 2.11. 19:29

Aamulehti

Paasikiventien yksi ajokaista suljettiin keskiviikkona iltapäivällä siltatyön vuoksi Tampereen Santalahdessa. Tilanteesta aiheutui haittaa Paasikiventietä Lielahden suuntaan kulkevalle liikenteelle.

Liikenne ruuhkautui, minkä vuoksi myös Rantatunnelia jouduttiin sulkemaan useita kertoja liikennemäärien rajoittamiseksi.

Paasikiventien ajokaista avattiin keskiviikkona iltapäiväruuhkien ajaksi, mutta ruuhkien jälkeen ajokaista suljettiin uudelleen.

Siltatyö liittyy Tampereen raitiotien toiseen vaihteeseen, jota rakennetaan tänä vuonna Lielahtea ja Lentävänniemeä kohti. Rosenlewin raitiotiesillan rakentaminen Paasikiventien yli etenee ja loppuvuonna tehdään sillan kannen telineitä ja raudoituksia.

Raitiotien länsiosan töistä on valmiina 44 prosenttia ja projektiaikaa on kulunut lähes puolet, tiedottaa Raitiotieallianssi. Marraskuussa rakentaminen etenee aikataulussa ja liikennettä järjestetään talven kunnossapitotöitä varten.

Pyynikintorin ja Santalahden välillä tehdään marraskuussa ajojohdinasennuksia, Paasikivenkadun sepeliradan viimeistelyä, nurmiradan multauksia ja istutusalueiden viimeistelyä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut