Kalervo Kummola ei pidä Ilkka Sasiin kohdistuvia väitteitä erityisen vakavina – ”Minusta tämä on aivan ihmeellinen tapaus”

Toistaiseksi Ilkka Sasi jatkaa kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtajana. Ryhmän puheenjohtaja Kalervo Kummolan mukaan ryhmässä tullaan kuulemaan sekä Sasia että piirijohtoa.

Tampereen kaupunginvaltuuston kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Kalervo Kummola kertoo, että toistaiseksi Ilkka Sasi pysyy ryhmän varapuheenjohtajana, mutta asiaa tullaan vielä käsittelemään ryhmässä.

2.11. 14:11

Aamulehti

Tampereen kaupunginvaltuuston kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Ilkka Sasi tulee ainakin toistaiseksi jatkamaan tehtävässään häneen kohdistuvista väitteistä huolimatta.

Päätös Sasin jatkosta valtuustoryhmän varapuheenjohtajana on kuitenkin ryhmän puheenjohtaja Kalervo Kummolan mukaan lopulta koko ryhmän käsissä.

”Ainakaan minun tiedossani ei ole mitään sellaista, joka aiheuttaisi suurempaa keskustelua.”

Asiaa tullaan Kummolan mukaan käsittelemään ryhmässä. Myös sekä Sasia että piirin johtoa tullaan kuulemaan ryhmässä lähitulevaisuudessa, mutta tarkasta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Pirkanmaan kokoomus tiedotti maanantaina, ettei sen työvaliokunta suosittele Sasia eduskuntavaaliehdokkaaksi. Syynä oli piirijohdon tietoon tulleet väitteet Sasin epäasiallisesta käytöksestä muun muassa Tampereen yöelämässä.

Lue lisää: Ilkka Sasi kommentoi Pirkanmaan kokoomuksen piirijohdon häneen kohdistamia väitteitä – ”Minulla ei ole tässä asiassa mitään salattavaa”

Kummola ihmettelee tapausta

Sasin on myös tarkoitus siirtyä ensi vuonna elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen apulaispormestariksi. Kummola ei ota kantaa kysymykseen siitä, tulisiko Sasin siirtyä suunnitellusti pestiinsä.

Kummola kertoo keskustelleensa Sasin kanssa tapauksesta väitteiden tullessa ilmi viimeisen kuukauden aikana. Hänen mielestään se, että Sasi toi asian itse julkisuuteen kertoo, että kyse on tuskin kovin vakavista asioista.

”Minusta tämä on aivan ihmeellinen tapaus. Ainakaan minun tiedossa ei ole näiden väitteiden levittäjää tai lähdettä. Minusta tässä on aika pienestä asiasta kyse, mutta piiri tekee tietysti omat ratkaisunsa.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut