Rampilta tullut auto kiihdytti toisen eteen Tampereella, 12-tien kaista suljettiin yli tunniksi – yksi loukkaantui lievästi

Tiellä 12 Tampereella tapahtui maanantaiaamuna onnettomuus, joka vaikutti lännestä tulevaan liikenteeseen.

Onnettomuus sattui maanantaina 31. lokakuuta tiellä 12 kello 9.45 aikaan.

31.10. 10:01 | Päivitetty 31.10. 11:21

Aamulehti

Yksi ajokaista oli maanantaiaamuna yli tunnin suljettuna peräänajon vuoksi tiellä 12 Tampereella. Onnettomuus tapahtui hieman ennen kymmentä Tesomalta tulevan rampin päässä.

Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävän palomestarin Tiia Turusen mukaan peräänajo syntyi, kun rampilta tullut auto kiihdytti toisen auton eteen tielle 12. ”Se oli niin törkeästi kiilannut toisen auton eteen, että siinä oli tapahtunut törmäys”, Turunen sanoo.

Takana oleva auto oli törmäyksen jälkeen kimmonnut kaiteeseen kiihdytyskaistojen kohdalla.

Onnettomuudessa olivat osallisina vain molempien autojen kuljettajat, joista takana tulleen ja pahasti vaurioituneen auton kuljettaja loukkaantui lievästi.

Ramppi oli osan ajasta suljettuna liikenteeltä onnettomuuspaikan raivaustöiden vuoksi. Haittaa aiheutui liikenteelle Tampereen keskustan suuntaan.

Fintrafficin tieliikennekeskuksen tiedon mukaan tilanne oli ohi kello 11 ja kaista on avattu liikenteelle. Onnettomuuspaikalla oli neljä pelastuslaitoksen yksikköä, ensihoito ja poliisi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut