Influenssarokotuksia saa ensi viikosta alkaen Hatanpäältä myös ilman ajanvarausta

Samalla käynnillä on myös mahdollista saada koronan tehosterokote. Yli 65-vuotiaiden suositellaan ottavan influenssarokotteen vasta marraskuussa.

Hatanpään rokotusyksikkö sijaitsee osoitteessa Hatanpäänkatu 24 C.

20.10. 20:47

Aamulehti

Maanantaista 24. lokakuuta lähtien influenssarokotuksia saa myös ilman ajanvarausta Hatanpään rokotusyksiköstä, tiedottaa Tampereen kaupunki.

Rokotettavien ryhmiin kuuluvat 65 vuotta täyttäneet, riskiryhmiin kuuluvat 18 vuotta täyttäneet sekä voimakkaasti immuunipuutteiset 12 vuotta täyttäneet. Rokote on riskiryhmäläisille maksuton.

Samalla käynnillä on myös mahdollista saada koronan tehosterokote.

Ilman ajanvarausta Hatanpään rokotusyksiköstä rokotuksen voi saada maanantaina, torstaina ja perjantaina kello 10–14 sekä tiistaina ja keskiviikkona kello 13.30–17.30.

Rokotteita saa myös ajanvarauksella

Rokotteita on saatavilla ilman ajanvarausta toistaiseksi, kunnes suurin osa tämän kauden influenssarokotuksista on annettu.

Rokotteita on saatavilla ilman ajanvarausta rokotteiden riittävyyden mukaan. Mikäli kysyntä ylittää saatavuuden, joudutaan walk in -linjan rokotukset tilapäisesti keskeyttämään.

Sekä influenssarokotuksia että koronan tehosterokotteita saa aiempaan tapaan myös ajanvarauksella Hatanpään rokotusyksikössä sekä maanantaista alkaen terveysasemilla.

Yli 65-vuotiaiden suositellaan ottavan influenssarokotteen vasta marraskuussa, koska heillä rokotteen teho hiipuu nuoria nopeammin ja rokotteen suojan olisi hyvä jatkua tehokkaana ensi kevään influenssakauteen asti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut