Ravintola Puistossa ei sittenkään tulipaloa Tampereella, hälytyksen aiheutti ruuanvalmistus

Pelastuslaitoksen yksiköt poistuivat ravintola Puistolta hieman jälkeen kello 13:n keskiviikkona 5. lokakuuta.

5.10. 12:59 | Päivitetty 5.10. 13:22

Aamulehti

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen Ravintola Puistoon Tampereen keskustaan kello 12.50 keskiviikkona. Ensitiedon mukaan hälytykseen vastasi seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä.

Jo kello 13.04 pelastuslaitos tiedotti, että kohteessa ei ollut tulipaloa, vaan hälytyksen aiheutti savu ruuanvalmistuksesta.

Aamulehden paikalla oleva valokuvaaja Ossi Ahola kertoi hieman jälkeen kello 13:n, että asiakkaat istuivat pöydissä jo normaalisti.

Useat pelastuslaitoksen yksiköt herättivät paljon huomiota ydinkeskustassa.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen palomestari Heikki Havukainen kertoo, että ravintolassa tehtiin ilmastointihuoltoa, minkä vuoksi huoltohenkilö oli sammuttanut ilmastoinnin väliaikaisesti. Keittiössä valmistettiin samaan aikaan ruokaa avotulella, joten ravintolaan alkoi muodostua savua.

Ravintola jouduttiin hetkeksi aikaa evakuoimaan. Ravintolan henkilökunta ja asiakkaat olivat Havukaisen mukaan noin kymmenen minuutin ajan ravintolan ulkopuolella.

Havukainen kertoo, että pelastuslaitoksen tehtävä oli kokonaisuudessaan ohi kahdessakymmenessä minuutissa. ”Pelastuslaitos tiedusteli, että mikä tilanne ja totesi, että tulipalosta ei ole kyse. Nyt tilanne on jo ohi.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut