Tampereen sarjakaunistuja yllätti uhrinsa ja otti yhteyttä – Näin yrittäjä vastasi

Poliisi tutkii tapausta useamman petoksen sarjana.

Tamperelainen ripsiteknikko Maria Nordling ehdotti huijarille, että tämä maksaisi velkansa, mutta sen jälkeen henkilöstä ei enää kuulunut.

4.10. 15:37

Moro, Kuninkaankatu

Tampereen sarjakaunistuja pelästyi huijaussarjasta Moron jutun jälkeen noussutta kohua ja otti tiistaina yhteyttä asian julkisuuteen tuoneeseen uhriinsa, tamperelaiseen ripsiteknikkoon Maria Nordlingiin.

”Hän kirjoitti Facebook-viestissä, että hänellä on huono omatunto ja toivoi, etten enää levitä asiaa. Hän kertoi, että hänellä on vaikea elämäntilanne eikä kykene asettumaan kenenkään muun asemaan.”

Nordling kirjoitti ymmärtävänsä tämän ja lisäsi: Voimme sopia tämän minun osaltani heti, jos vain maksat velkasi.

”Sen jälkeen hänestä ei ole kuulunut mitään. Poliisi tietää nämä käänteet ja nyt jätän tämän asian poliisin hoitoon ja annan ammattilaisten hoitaa työnsä. Katsotaan sitten, mitä tapahtuu.”

Sarjakaunistajan Facebookissa käyttämistä tiedoista selvisi, että hän on käynyt normaalisti asiakkaana vuosina 2018 ja 2019.

”Silloin kaikki sujui hyvin”, Nordling toteaa.

Lue lisää: Uutta tietoa Tampereen sarjakaunistujan tapauksesta: poliisille tullut nopeasti tietoon tekijäehdokkaita

Poliisi tutkii asiaa useampana petoksena

Rikoskomisario Arto Partanen Sisä-Suomen poliisista kommentoi tiistaina Aamulehdelle, että asia on poliisilla tutkinnassa.

”Tämäntyyppisiä rikosilmoituksia on tehty tällä hetkellä alle kymmenen”, Partanen summaa. Rikosilmoitukset on tehty tämän vuoden aikana.

Poliisi ei kommentoi sitä, onko mahdolliseen epäiltyyn tai mahdollisiin epäiltyihin jo otettu yhteyttä. Asiaa tutkintaan petosasiana, johon kuuluu useampi petos. Rikoksista saadun rahallisen hyödyn summaa ei ole laskettu yhteen.

”Kauneudenhoitoalalla palkkiot kunkin yrittäjän tekemästä työstä vaihtelevat kympeistä muutamaan sataseen.”

Poliisi selvittelee vielä tekijää. Sen jälkeen alkaa epäillyn tai epäiltyjen puhutteleminen ja asianomaisten kuulustelut ja tunnistamisasiat.

”Saamme asian varmasti selvitettyä lähiviikkoina”, Partanen toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut