Jakeluauto törmäsi kaiteeseen Kolmostiellä Tampereella – kaista oli suljettuna liikenteeltä

Kolmostiellä Tampereella sattui tiistaina aamulla onnettomuus, jonka vuoksi yksi kaista oli suljettu liikenteeltä parin tunnin ajan.

Jakeluauto törmäsi kaiteeseen Kolmostiellä Tampereella aamulla tiistaina 27. syyskuuta.

27.9. 9:11 | Päivitetty 27.9. 11:22

Aamulehti

Jakeluauto törmäsi kaiteeseen Kolmostiellä Tampereella tiistaina aamulla. Onnettomuuden vuoksi yksi kaista Tampereen suuntaan oli suljettu liikenteeltä. Törmäys sattui hieman ennen aamuyhdeksää. Kello 11.14 tilanteen kerrotaan olevan ohi.

Päivystävä palomestari Tiia Turunen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoi aiemmin, että jakeluauton nostotyöt ovat käynnissä ja tilanne paikalla kestää vielä ”jokusen tunnin”.

”Auto on ollut vähän painavammassa lastissa”, Turunen kertoi. ”Auto on kaidetta vasten köllöllään, eikä sitä ilman hinausta saa siitä liikenteeseen.”

Jakeluauton kuljettaja ei loukkaantunut.

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman ennen aamuyhdeksää. Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus sattui Särkijärven liittymän ja Tampereen eteläisen liittymän välillä. Turusen mukaan onnettomuus sattui Sulkavuoren kohdilla.

Onnettomuuden ja nostotöiden vuoksi yksi ajokaista oli suljettu liikenteeltä. Haittaa aiheutui Tampereen suuntaan ajaville.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Pelastuslaitoksen lisäksi onnettomuuspaikalla on ollut poliisin yksiköitä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut