Mika Aaltola avasi Tampereen yliopiston uuden luentosarjan pelottavan ajankohtaisella aiheella – Katso tallenne luennosta tästä

Luentosarja alkaa 22. syyskuuta. Luentoja järjestetään yhteensä viisi.

Mika Aaltola osallistui Tampereen yliopiston vuoden avajaisjuhlaan Hervannan kampuksella syyskuun alussa.

21.9. 20:54 | Päivitetty 22.9. 6:31

Aamulehti

Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunta aloittaa 22. syyskuuta luentosarjan, jonka luennoitsijoita ovat dosentit. Tiedekunta kertoo haluavansa nostaa esiin dosentteja akateemisen maailman keskeisenä instituutiona.

Luentosarjan aloittaa Ulkopoliittisen instituutin (UPI) johtaja Mika Aaltola. Aamulehti näytti Aaltolan luennon suorana lähetyksenä Aamulehden verkkosivuilla.

Aaltolan aiheena on Great Power Politics and Finland eli suomennettuna suurvaltapolitiikka ja Suomi. Luento alkaa kello 16.15.

Voit katsoa tallenteen luennosta tästä.

Yhteiskuntatieteiden tohtori Aaltola on kansainvälisen politiikan dosentti Tampereen yliopistossa. Hänet valittiin UPI:n johtoon vuonna 2019. Sen lisäksi hän on osa-aikaisesti Viron pääkaupungin Tallinnan yliopiston kansainvälisen politiikan ja EU-suhteiden professori.

Luentosarja jatkuu Tampereen yliopistolla 13. lokakuuta, kun paikalle saapuu professori Harri Jalonen Vaasan yliopistosta.

Luennot ovat kaikille avoimia eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut