Liikennemerkki kaatui miehen päälle Tampereen keskustassa – kaupunki maksoi, mutta sai nyt toisen korvausvaateen

Onnettomuus tapahtui marraskuussa 2020. Silloin Hatanpään valtatien varressa rakennettiin uutta toimistotaloa ja ratikkarakenteita.

21.9. 12:59

Aamulehti

Hatanpään valtatie 7:n kohdalla marraskuussa 2020 päälleen liikennemerkin saanut mies haki toista kertaa korvausta Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueelta aiheutuneesta haitasta.

Miehen mukaan onnettomuus sattui iltapäivällä kello 16.27. Marraskuussa 2020 lähistöllä rakennettiin uutta toimistorakennusta ja ratikkaan liittyviä rakenteita.

Lääkärinlausunnon ja miehelle tehdyn röntgen-tutkimuksen perusteella asianosaisella on ollut yhä jatkuvaa kipua niskan seudulla vahingosta lähtien ja hänellä on havaittu lievää lihaskireydestä johtuvaa kaularangan liikeradan rajoittumista.

Viime viikon keskiviikkona tehdyn päätöksen mukaan hänelle maksetaan lisäkorvausta 1 011,60 euroa. Kaupunki maksaa fysioterapiakäynnistä miehen pyytämän summan ja haitasta tasan tuhat euroa, mutta ei korvaa viivästyskorkoa ja huomautusmaksua.

Mies haki korvausta 11,60 euroa fysioterapiakäynnistä, 5,12 euron laskun viivästyskorosta ja huomautusmaksusta sekä 1 083,28 euroa tilapäisestä haitasta.

Miehelle korvattiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2021 vahingosta 741,95 euroa. Korvaus kattoi kustannuksia ensihoidosta, sairaalakäynneistä ja kivusta ja särystä.

Juttua päivitetty kello 16.28: Tarkennettu tieto lisäkorvauksen maksun ajankohdasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut