Kuorma-auto jäi taas jumiin sillan alle Tampereella

Kuorma-auto jäi jumiin rautatiesillan alle Tampereen Viinikankadulla torstaiaamuna.

8.9. 9:36 | Päivitetty 8.9. 11:47

Aamulehti

Kuorma-auto jäi jumiin rautatiesillan alle Tampereen Viinikankadulla torstaina aamulla. Onnettomuuspaikka on Helsingin suuntaan mentäessä ennen Viinikan liittymää.

Aamulehden lukija ajoi onnettomuuspaikan ohi kello 9.05 torstaiaamuna. Hänen mukaansa silloin kuorma-auto esti ajamisen oikean puolesta kaistaa, mutta liikenne pääsi kulkemaan tien vasenta kaistaa.

Tilanteen kestosta ei ole tarkkaa tietoa, kuten ei myöskään siitä, saatiinko auto ajamalla irti. Aamulehti ei saanut kello 9 jälkeen tulleen lukijan vinkin jälkeen juuttumisesta uusia havaintoja. Fintrafficin tieliikennekeskuksen kameroistakaan juuttunutta ajoneuvoa ei enää näy. Tilanne tarkistettiin kameroista kello 11.25.

Mataliin siltoihin Tampereella rysähtävät kuorma-autot ja rekat ovat nousseet otsikoihin useasti viime aikoina. Viimeksi kesäkuussa raskas ajoneuvo­yhdistelmä rysäytti päin Viinikankadun ylittävää rautatiesiltaa.

Sitä ennen Aamulehti uutisoi vastaavasta kolarista toukokuussa. Silloin kuorma-auto jäi kiinni toiseen Tampereella mataluudestaan tunnettuun siltaan, Mustalahden rautatiesiltaan. Vastaavanlaisesta uutisoitiin myös alkuvuodesta, kun rekka jäi jumiin samaan siltaan.

Lue lisää: Mataliin siltoihin jumiin rysähtävät rekat ovat jo ilmiö näissä paikoissa Tampereella: Tällaisilla merkeillä varoitetaan kuljettajia – ovatko kyltit liian huomaamattomia?

Lue lisää: Rekka rysäytti päin Viinikan rautatiesiltaa Tampereella – ”Se on kuljettajan selkeä virhe, jos on käynyt noin”

Lue lisää: Kuorma-auto jäi jälleen kiinni Tampereen Mustanlahden siltaan

Päivitys 8.9.2022 kello 11.46: Päivitetty juttuun kappale siitä, ettei tilanteen kestosta ole tarkkaa tietoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut