Tampereella saa taas koronarokotuksia ilman ajanvarausta kauppakeskusten pop up -pisteiltä

Rokottajat kiertävät maanantaista alkaen antamassa koronarokotuksia kauppakeskuksissa. Ensi viikolla pop up -rokotuspisteet pystytetään Kalevan, Koivistonkylän ja Lielahden Prismoihin.

Koronarokottajat kiertävät taas kauppakeskuksissa antamassa koronarokotuksia. Arkistokuvassa AstraZenecan rokotteita.

4.9. 18:33

Aamulehti

Tampereella saa maanantaista lähtien koronarokotuksen ilman ajanvarausta myös kolmelta kauppakeskuksiin perustettavalta pop up -pisteeltä.

Rokotuksia annetaan 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille maanantaina 5. syyskuuta kello 8.30–14.30 Koivistonkylän Prismassa, tiistaina 6. syyskuuta kello 11.30–17.30 Lielahden Prismassa ja keskiviikkona kello 11.30–17.30 Kalevan Prismassa.

Lisäksi koronarokotuksia saa Hatanpään rokotusyksikössä (Hatanpäänkatu 24, C-rakennus) maanantaisin kello 8.00–14.30, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 11.00–18.00 sekä torstaisin ja perjantaisin kello 8.00–14.30.

Tauti on annos

Tampereella ja Orivedellä 18–69-vuotiaat koronan riskiryhmiin kuuluvat ovat voineet hakea neljännen koronarokotuksen elokuun 1. päivästä alkaen ja kaikki 60 vuotta täyttäneet 8. elokuuta alkaen.

Riskiryhmiin kuuluvat esimerkiksi vaikeaa sydän- tai keuhkosairautta, diabetesta ja sairaalloista lihavuutta sairastavat.

Neljännen rokotuksen saa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta. Rokoteannoksen ja koronavirustartunnan välin on oltava vähintään kuusi viikkoa, jotta tartunnan voidaan katsoa vastaavan yhtä rokoteannosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut