Haloo Helsingin savukonetta testattiin Särkänniemessä – Näsijärveltä savun havainnut ilmoitti hätäkeskukseen: ”Valveutunut kansalainen soitti oikeaoppisesti asiasta”

Haloo Helsingin savukoneesta noussut savu herätti huolta Tampereella perjantaina iltapäivällä.

Särkänniemi sai perjantaina iltapäivällä vieraakseen Pirkanmaan pelastuslaitoksen yksikön, kun valveutunut kansalainen havaitsi savua alueella. Savu kuitenkin oli peräisin suosikkiyhtye Haloo Helsingin savukoneesta. Kuvassa yhtyeen laulaja Elli Haloo.

26.8. 18:30

Aamulehti

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hieman ennen neljää perjantaina iltapäivällä ilmoituksen mahdollisesta tulipalosta Särkänniemessä. Ilmoituksen savuhavainnosta oli tehnyt Näsijärvellä liikkunut henkilö.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Pekka Loponen kertoo, että pelastuslaitoksen yksikön saapuessa paikalla kuitenkin selvisi, että Särkänniemestä noussut savu oli peräisin huvipuistossa illalla esiintyvän Haloo Helsinki -yhteen savukoneesta.

Loponen sanoo, että kyseessä ei ollut vaaratilanne, vaan paikalla suoritettiin savukoneen testausta.Vaikka vaaraa ei ollut, Loponen kiittelee ilmoituksen tehnyttä.

”Valveutunut kansalainen soitti oikeaoppisesti asiasta”, Loponen sanoo.

Särkänniemen huvipuiston kenttäpäällikkö Miikka Nenonen kertoo, että pelastuslaitoksen vierailu yllätti huvipuistoväen iltapäivällä.

”Vähän aikaa ihmettelin, että mistä on oikein kyse, sillä pyrotekniikkaan liittyvä palotarkastus tehtiin jo aamulla, ja samassa kerroimme, että savukoneiden savu nousee korkealle.”

Menonen sanoo, että paikalla ollut palomestari oli kertonut ilmoittavansa asiasta tilannekeskukselle, mutta tieto korkealle nousevasta savukoneen savusta ei ollut tavoittanut hätäkeskusta.

Tänään perjantaina järjestettävässä Särkänniemi soi- tapahtumassa esiintyy Haloo Helsinki ja The Rasmus.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut