Miksi Ilveksen peleissä on vähemmän pyörätuolipaikkoja kuin Tapparan? – Toimitus­johtaja: ”Ei tässä kiusallaan niitä paikkoja rajoiteta”

Pyörätuolipaikkoja on Ilveksen peleissä tarjolla vähemmän kuin muissa tapahtumissa, sillä ne on sijoitettu seuran fanikatsomon yhteyteen. Ilveksen pelien pyörätuolipaikat on myyty kausikorteiksi, joten yksittäisiin peleihin ei tällä hetkellä pääse pyörätuolilla ilman kausikorttia.

Nokia-areenan pyörätuolipaikat on sijoitettu pääsisäänkäynnin puoleiseen päätykatsomoon, missä on myös Ilveksen fanikatsomo.

15.8. 19:53

Aamulehti

Tampereen Nokia-areenassa on eri tapahtumien yhteydessä tarjolla 31 pyörätuolipaikkaa, mutta Ilveksen peleissä pyörätuolilla katsomoon mahtuu tällä hetkellä vain 14 henkilöä.

Asiaa on ihmetellyt muun muassa Aamulehden toimitukseen yhteyttä ottanut Ilves-fani, jonka mukaan esimerkiksi Tapparan peleissä pyörätuolipaikkoja on tarjolla huomattavasti enemmän.

Pyörätuolipaikkoja on Ilveksen toimitusjohtajan Risto Jalon mukaan Ilveksen peleissä vähemmän, sillä seuran fanikatsomo sijaitsee pyörätuolipaikkojen välittömässä läheisyydessä, mikä luo paikoille näköesteen.

”Kun pyörätuolipaikkoja on aikanaan suunniteltu, niin ei ole tiedetty, että meidän fanikatsomo tulee olemaan samassa paikassa.”

Tapparan fanikatsomo sijaitsee areenan toisessa päädyssä, eikä se näin ollen vaikuta pyörätuolipaikkoihin.

Keskusteluja käydään

Ilveksen vaikutusmahdollisuudet pyörätuolipaikkojen sijaintiin ovat Jalon mukaan rajalliset, sillä sijainnissa tulee ottaa huomioon muun muassa paloturvallisuus, poistumistiet ja muut turvallisuusnäkökulmat.

Mahdollinen ratkaisu olisi Jalon mukaan lisäpaikkojen osoittaminen jostain muualta hallista.

”Viranomaisten ja halliyhtiön kanssa on keskustelut käynnissä, jos pyörätuolipaikkoja löytyisi jostain lisää. Ei sekään tietysti helppoa ole näin jälkikäteen, kun kaikki on tarkkaan suunniteltu.”

Lisäksi Ilveksen pelien pyörätuolipaikat on myyty kausikorteiksi, joten yksittäisiin peleihin ei tällä hetkellä pääse pyörätuolilla ilman kausikorttia.–

”Valitettavasti tilanne on nyt tämä. Ei tässä kiusallaan niitä paikkoja rajoiteta.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut