Katso tästä koko historiallinen tohtoripromootio – Tampere-talossa vihittiin 235 tohtoria ja ensimmäiset kunniatohtorit

Tampereen yliopiston promootiossa vihittiin lauantaina 235 tohtoria ja 14 kunniatohtoria. Aamulehti näytti Tampere-talossa järjestettävän juhlan suorana.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun näyttelijäntaiteen professori Elina Knihtilä sai kunniatohtorin arvonimen ansioista suomalaisen näyttelijäntaiteen ja feministisen taiteilijapedagogiikan kehittämisessä.

11.8. 15:35 | Päivitetty 13.8. 23:00

Aamulehti

Tampereen yliopisto juhlii viikonvaihteessa historiallista tohtoripromootiota. Uusi Tampereen monitieteinen yliopisto syntyi vuonna 2019, kun Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto yhdistyivät.

Promootioviikonvaihteen päätapahtuma on lauantaina Tampere-talossa järjestettävä promootioaktiksi kutsuttu tapahtuma. Aktissa vihittiin 235 tohtoria ja Tampereen uuden yliopiston historian ensimmäiset kunniatohtorit.

Katso tallenne juhlasta:

Juhlan aloitti akateeminen juhlakulkue. Promootiossa kaikille vihittäville tohtoreille ja kunniatohtoreille annettiin tohtorinhatut. Lisäksi luvassa oli puheita ja musiikkia.

Juttua päivitetty 13.8.2022 kello 21.51: Täsmennetty lopullinen promootioon osallistuneiden määrä Tampereen yliopiston ilmoittamaan 235 tohtoriin. Promootioon ilmoittautuneita oli 244, mutta osa perui osallistumisensa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut