Aamulehti selvittää Nekalan asukkaiden kokemuksia kaupunginosasta – Kerro meille, millaista Nekalassa on todellisuudessa asua

Tampereen Nekalalla on ollut villi maine jo pitkään. Aamulehti haluaa selvittää, mistä alueen huono maine on lähtöisin ja millaista elämä kaupunginosassa oikeasti on.

Aamulehti haluaa selvittää paikallisten kokemuksia Nekalassa asumisesta ja etsiä juttua varten haastateltavia.

5.8. 10:28

Aamulehti

Nekala on tunnettu rauhattomana alueena vuosikymmenten ajan, mutta viime vuosina on ollut havaittavissa puhetta, että kaupunginosa olisi nykyään aiempaa turvallisempi tai ainakin mainettaan parempi paikka asua. Aamulehti haluaa selvittää paikallisten kokemuksia Nekalassa asumisesta ja etsiä juttua varten haastateltavia.

Meitä kiinnostaa erityisesti pitkäaikaisten ja aivan uusien Nekalan asukkaiden kokemukset: mitä mieltä alueen maineesta ollaan, onko siinä jotain perää ja millaisia omia Nekala-muistoja paikallisilta löytyy. Entä miksi olet muuttanut juuri Nekalaan tai olet päättänyt asua siellä vuosia?

Nekala vaikuttaisi olevan hyvin kirjava kokonaisuus: löytyy vuokralaisia, omistusasunnon omistajia, lapsiperheitä puutaloissa, opiskelijoita yksiöissä, kauniita pihoja omenapuineen, huonokuntoisia vanhoja taloja, kouluja, kahviloita, kierrätyskeskus ja siirtolapuutarha.

Kerro meille vapaasti alla olevassa kyselyssä, millaista todellisuutta tältä kokonaisuudelta voi odottaa ja mitä mieltä olet itse Nekalasta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut