Tampereen sähkölaitoksen toimitussopimus Teboilin kanssa on nyt purettu – näin öljyntoimittajan vaihdos etenee

Tampereen sähkölaitos ryhtyi nopeisiin toimenpiteisiin, kun sopimus Teboilin kanssa öljyn toimittamisesta Naistenlahden voimalaan tuli julki viime viikolla. Toimitusjohtaja Jussi Laitisen mukaan sopimus uuden toimittajan kanssa pyritään saamaan tällä viikolla.

Teboil ei enää toimita öljyä Tampereen sähkölaitokselle. Toimitusjohtaja Jussi Laitinen arvelee, että toimittajan vaihdosta voi tulla joitakin lisäkustannuksia. Laitinen kuvattiin huhtikuussa 2021.

2.8. 14:23

Aamulehti

Tampereen sähkölaitoksen ja Teboilin välinen sopimus öljyn toimittamisesta on purettu.

Uuden toimittajan hankkiminen on yhtiön toimitusjohtaja Jussi Laitisen mukaan siinä vaiheessa, että tarjouksia on tulossa, ja niitä saadaan tällä viikolla lisää.

”Teemme sitten niiden osalta jatkotoimenpiteet. Meillä on vahva usko, että sopimukset saadaan tehtyä tällä viikolla”, Laitinen kertoo.

Tampereen sähkölaitoksen hallituksen puheenjohtaja Marjut Ontronen tiedotteessa, että yhtiö on tehnyt virhearvion hankkiessaan öljyä Teboililta.

Laitinen arvelee, että toimittajan vaihdosta voi tulla joitakin kustannuksia. Hänen mukaansa ei ole vielä tietoa, tuleeko öljy uuden toimittajan kautta kalliimmaksi kuin Teboilin kautta. ”Öljyn hinnasta voi tulla halvempia, saman hintaisia tai kalliimpia tarjouksia."

Sopimus Teboilin kanssa voitiin keskeyttää ilman lisäkustannuksia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut