Käytäntö jatkuu: Ilveksen ja Tapparan ottelulipulla pääsee bussin tai ratikan kyytiin syyskuusta lähtien

Tampereen Seudun joukkoliikenne Nysse sekä Liigaseurat Tappara ja Ilves allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jonka mukaan otteluliput toimivat matkalippuina tulevalla kaudella.

Ilveksen ja Tapparan kiekkopelien pääsyliput toimivat syyskuusta alkaen ratikan, bussien ja junien matkalippuina Nysse-alueella.

2.8. 10:25

Aamulehti

Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga- ja CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Ilves ja Tappara ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka jatkaa kaudella 2021–2022 alkanutta kokeilua, Tampereen kaupunki kertoo tiistaina.

Otteluliput ovat voimassa kaikilla vyöhykkeillä busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä. Liput ovat voimassa kolme tuntia ennen ottelun alkamista ja viisi tuntia ottelun alkamisen jälkeen.

Kyytiin pääsee, kun näyttää ottelulipun QR-koodin tai viivakoodin lippulaitteen pohjassa olevalle lukijalle. Lippulaite on busseissa ja ratikoissa sisäänkäynnillä. Junamatkoilla lippu pitää vahvistaa jo ennen junaan nousemista asemalaiturilla olevalla lippulaitteella.

Nyssen mukaan kauden 2021–2022 aikana ottelulipuilla tehtiin noin 75 000 matkaa.

Ottelu- ja matkaliput yhdistettiin Tampereella myös kevään jääkiekon MM-kisojen aikana. Silloin MM-kisojen päivälipun Tampereella pelattaviin peleihin lunastanut sai matkustaa maksutta joukkoliikenteessä kisapäivän aikana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut