Moottoripyöräilijä törmäsi henkilöautoon Kolmostiellä Tampereella iltapäiväruuhkassa ja jäi kaistalle makaamaan – liikenne ruuhkautui

Onnettomuudessa osallisina olivat moottoripyörä ja henkilöauto.

Tältä näytti Kolmostiellä ennen Tampereen messu- ja urheilukeskusta kello 17.07.

1.8. 17:01 | Päivitetty 1.8. 17:48

Aamulehti

Moottoripyöräilijä loukkaantui Kolmostiellä Tampereella iltapäiväruuhkassa sattuneessa onnettomuudessa maanantaina. Fintraffic Tieliikennekeskus Tampere tiedotti hieman ennen kello 17:ää onnettomuudesta ja liikenne ruuhkautui nopeasti.

Tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus sattui Tampereen messu- ja urheilukeskuksen kohdalla. Fintrafficilta saadun ensitiedon mukaan kolarissa oli mukana useampi auto, mutta tiedot tarkentuivat niin, että osallisena oli moottoripyörä ja henkilöauto.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Jari Hiltusen mukaan moottoripyöräilijä törmäsi henkilöautoon Tokmannin ja Bauhausin paikkeilla Kolmostiellä. Hiltunen kertoi hieman ennen kello 17.30, että moottoripyöräilijä makasi onnettomuuden jälkeen loukkaantuneena yhdellä kaistalla, joten kaistat suljettiin kokonaan. Moottoripyöräilijä vietiin ensihoitoon, mutta Hiltunen ei osannut kertoa hänen vammoistaan. Henkilöauton kyydissä olleiden ihmisten lukumäärästä ei ole tietoa.

Hiltusen mukaan tilanne oli ohi noin kello 17.30, ja liikenne alkoi jälleen kulkea normaalisti.

Päivitys 1.8.2022 kello 17.48: Päivitetty uutinen kauttaaltaan Pirkanmaan pelastuslaitoksen tiedoilla onnettomuuspaikalta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut