Sateinen sää hillitsi festivaalikansaa mutta ei työllistänyt pelastuslaitosta – Myös poliisille Tammerfestin päätöspäivä oli rauhallinen

Poliisin näkökulmasta Tammerfestin päätöspäivän tehtävämäärä oli maltillinen tavanomaiseen kesälauantaihin nähden.

Tammerfestin päätöspäivää vietettiin sateisessa säässä ja viranomaisten kannalta rauhallisissa merkeissä.

24.7. 11:05

Aamulehti

Tammerfestin päätöspäivä sujui poliisin perspektiivistä samaan tyyliin kuin kaksi ensimmäistäkin tapahtumapäivää: hyvin.

”Koko Tammerfest meni minun tietojeni mukaan hyvinkin rauhallisesti poliisin näkökulmasta. Se ei aiheuttanut mitään sellaista erityistä tehtävää, jonka voisi suoraan liittää tähän tapahtumaan eikä näkynyt kokonaistehtävämäärässäkään mitenkään sitä kasvattavana”, komisario Jani Mäkilä toteaa.

Tammerfestien kanssa samaan aikaan Tampereen Hiedanrannassa järjestetty Uusi Tampere -festivaali sujui myös poliisin tietojen mukaan rauhallisesti.

”Sekään ei ole noussut meillä mitenkään esiin”, Mäkilä sanoo.

Pirkanmaalla oli Mäkilän mukaan noin 340 tehtävää lauantain aamuseitsemän ja sunnuntain aamuseitsemän välillä. Hän arvioi, että määrä on kesälauantaiksi maltillinen.

”Kyllä se sääkin varmaan tehtävien määrässä vähän näkyi.”

Tampereelle osui lauantai-iltapäivän ja illan aikana useampi sadekuuro, mutta rajummat myrskyt väistivät koko maakunnan. Päivystävä palomestari Juha Seppälä kertoo, ettei Pirkanmaan pelastuslaitoksella ollut sunnuntain vastaisena yönä yhtään sääoloihin eikä myöskään Tammerfestiin liittyvää tehtävää.

”Ei ole oikeastaan muutenkaan mitään ihmeellistä tapahtunut. Tosi rauhallista on nyt ollut, ei ole mitään mainittavaa”, Seppälä naurahtaa.

Kaiken kaikkiaan pelastuslaitoksella oli yöllä Pirkanmaalla kymmenkunta tehtävää, mikä on Seppälän mukaan hyvin vähäinen määrä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut