Tamperelainen Aaro Lehtoranta, 18, on saanut taksikyytejä vain muutamalla eurolla – Selvitimme, miten Uber-kyytien hinnat vaihtelevat ja onko se oikeasti muita halvempi

Kuuden kilometrin taksimatka kolmella eurolla. Halvoista hinnoistaan tunnettu kyydinvälitysyhtiö Uber aloitti Tampereella kesäkuussa. Seurasimme Uberin hintoja Tampereella ympäri vuorokauden yli kuukauden ajan ja selvitimme, onko Uberin ja paikallisten taksiyritysten hinnoissa eroa. Taksimatka Pispalan legendaariseen Vaakon Nakkiin paljasti, että edes kuljettajat eivät tiedä, kuinka moni Uber-kyytejä Tampereella ajaa.

Tamperelainen Aaro Lehtoranta, 18, oli kokeillut Uberia Tampereella kerran ennen Aamulehden haastattelua. Tuolloin noin kuuden kilometrin matka maksoi kolmisen euroa. Monella on kuitenkin ollut vaikeuksia saada Uber-taksia Tampereella.

2.8.2022 5:00 | Päivitetty 2.8.2022 8:19

Aamulehti

Kolmella eurolla saa juuri ja juuri bussilipun Tampereen Hakametsästä Atalaan, mutta samalla budjetilla taksikyytiä ei olisi ennen edes harkinnut. Toisin on nyt. Halvoista hinnoistaan tunnettu kyydinvälitysyhtiö Uber aloitti toimintansa Tampereella kesäkuussa. Sen jälkeen taksin on voinut saada parhaimmillaan todella halpaan hintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut