Rantatunnelissa tehdään ensi yönä sähkötöitä – Tunnelia ei suljeta, mutta nopeusrajoitus muuttuu

Tunneli pysyy auki, mutta sen järjestelmät eivät ole sähkötöiden aikaan toiminnassa. Myöhemmin kesän aikana tehdään myös sähkölaitteiden huoltoja, jolloin tunneli joudutaan sulkemaan pariksi yöksi.

Tampereen rantatunneli pysyy sähkötöiden ajan auki, mutta sen järjestelmät eivät ole sähkötöiden aikaan toiminnassa. Rantatunneli kuvattiin 9. syyskuuta 2020.

20.7. 6:00

Aamulehti

Tampereen Rantatunnelissa tehdään tällä viikolla sähköverkon muutostöitä. Niiden vuoksi tunnelissa joudutaan tekemään sähkökatko torstain ja perjantain välisenä yönä kello 21–05. Pirkanmaan ely-keskus tiedotti asiasta maanantaina 18. heinäkuuta.

Tunnelia ei suljeta liikenteeltä, sillä sähköä saadaan tunnelin varavoimakoneesta. Tällöin kuitenkaan kaikki järjestelmät eivät ole toiminnassa. Lisäksi nopeusrajoitusta muutetaan 40 kilometrin tuntivauhtiin, valaistus on normaalia himmeämpi, kaistaopastimet tai tiedotusopasteet eivät toimi, eivätkä kauimmaiset nopeusrajoitusmerkit tunnelin ulkopuolella ole käytettävissä.

Myöhemmin kesän aikana tehdään vielä Rantatunnelin sähkölaitteiden huoltoja, jolloin tunneli joudutaan sulkemaan pariksi yöksi.

Rantatunnelin sähköverkon muutostyöt tekee sähköverkkoyhtiö Tampereen Vera oy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut