Merkittävä risteys päällystetään Tampereella ensi viikolla – työt tehdään öisin

Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien risteyksen lisäksi katua päällystetään keskustassa kolmessa muussa paikassa.

Hatanpäänvaltatiellä uusitaan tien pintaa ja vanha asfaltti on jo jyrsitty.

23.6. 17:19

Aamulehti

Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien risteyksessä tehdään Tampereella päällystetöitä ensi viikolla. Samoin Hämeenpuistossa, Näsijärvenkadulla ja Ratinan stadionin kohdalla. Jyrsittyjen kohtien päällystystyöt tehdään yöaikaan.

Rakennuttajainsinööri Juha Junno Tampereen Infra oy:stä kertoo, että maanantain ja tiistain välisenä yönä päällystetään Hämeenpuistossa itäisellä ajoradalla Nalkalankadun risteyksessä, Näsijärvenkadulla ja Ratinan stadionin kohdalla, jossa kadun hajoaminen aiheutti talvella vahinkoja lukuisille autoille.

Lue lisää: Pariskunta ajoi Tampereen keskustassa, kun kesken ajon rysähti – Autosta hajosi hetkessä kaksi rengasta: ”Siinä oli aivan järkyttävät reiät”

”Aloitamme liikennejärjestelyt kello 20 ja päällystys alkaa kello 21. Aikaa on varattu aamukuuteen asti”, Junno kertoo.

Päällystystyöt tehdään maanantain ja tiistain sekä keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Seuraavina kahtena yönä eli tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisenä yönä on tarkoitus päällystää Tampereen valtatiellä ja Hatanpään valtatiellä jyrsityt osuudet. ”Tampereen valtatien ajosuunta tehdään ensimmäisenä, sitten viikset sivuille päin. Tampereen valtatien työmaa alkaa rautatiesillan alta lähtien.”

Lue lisää: Tampereen valtatien työmaalta unohtuivat tärkeät liikenneopasteet – Valvoja: ”Tajusimme aamulla, että eihän tästä pääse lainkaan Hatanpäälle”

Uuden päällysteen lisäksi risteykseen ei tehdä muita muutoksia.

Junno kertoo, että työt tehdään hiljaisen liikenteen aikaan, jolloin työnteko on turvallisempaa kuin päivällä ja tarvitaan päiväaikaa vähemmän liikennejärjestelyjä, mikä nopeuttaa työn saamista valmiiksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut