Särkänniemi etsii yhä kesätyöntekijöitä, tavoitteena täyttää vielä noin 30 paikkaa – ”Ei ole vielä liian myöhäistä”

Särkänniemessä kaivataan vielä työntekijöitä kesän kiireisintä sesonkiaikaa varten.

Särkänniemi on tyypillisesti yksi Tampereen seudun nuorten suosituimmista kesätyöpaikoista. Aamulehti vieraili huvipuistossa 18. toukokuuta.

17.6. 18:38

Aamulehti

Tampereen Särkänniemen huvipuiston kesätyönhaku on yhä auki, vaikka keskikesän juhla lähenee jo kovaa vauhtia.

Huvipuiston varsinainen kesätyöhaku alkoi jo helmikuussa. Särkännimen operatiivisen johtajan Tiia Ojansivun mukaan ei ole kuitenkaan poikkeuksellista, että työntekijöitä rekrytoidaan myöhemmissä vaiheissa. Särkänniemeen palkataan uusia työntekijöitä joka vuosi vielä kesän aikana.

”Meillä alkaa nyt pidemmät aukioloajat, mikä tarkoittaa, että tarvitsemme lisää väkeä”, Ojansivu sanoo.

Ojansivun mukaan työnhakijoita on ollut riittävästi ja saman verran kuin aikaisempina vuosina. Aamulehti kertoi huhtikuussa, että Särkänniemeen oli täksi kesäksi haussa noin 450 kesätyöpaikkaa.

Työtä tarjolla joka päivä

Työpaikkailmoituksen mukaan Särkänniemessä on nyt tarjolla töitä huvipuiston aukioloaikojen mukaan joka päivä 28. elokuuta saakka.

Avoinna on ajolaitteenhoitajan, lipunmyyjän, järjestyksenvalvojan, kioski- ja kahvilatyöntekijän, pikaruokatyöntekijän, pelimyyjän, myymälämyyjän ja ravintolatyöntekijän paikkoja. Ojansivu sanoo, että pääsääntöinen tarve on kuitenkin kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiden puolella.

Lue lisää: Särkänniemeen avattiin uusi ravintola juuri ennen kesäloman alkua – Lasten suora arvio: Ikean lihapullat parempia, ranskalaisille kiitosta

Ojansivun mukaan tavoitteena on saada tälle kesäkaudelle vielä noin 30 uutta työntekijää. Yhteensä huvipuistossa työskentelee noin 500 kesätyöntekijää.

”Olemme luottavaisin mielin, että ihmisillä on vieläkin tarve kesätyöpaikoille. Olemme aina löytäneet riittävästi kesätyöntekijöitä”, Ojansivu kertoo. Hän kannustaa laittamaan rohkeasti hakemusta, jos on vielä vailla kesätyötä.

”Ei ole vielä liian myöhäistä, jos on jäänyt ilman kesätyöpaikkaa. Ei kannata jäädä harmittelemaan, vaan aina kannattaa yrittää. Meillä on töissä paljon nuoria, joilla ei ole vielä mitään työkokemusta. Koulutamme, opastamme ja perehdytämme kyllä työhön.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut