Aseistautuneet sotilaat herättivät hämmennystä Tampereen Kalevassa keskiviikkona – tästä oli kyse

Porin prikaatin harjoitusjoukon koko on noin 120 henkilöä ja harjoittelu kestää perjantaihin saakka. Harjoitus ei liity Puolustusvoimien kesäkiertueeseen.

Tampereella on käynnissä Porin prikaatin sotilaspoliisikomppanian harjoitus. Koulutukseen osallistuneita kuvattiin keskiviikkona 1. kesäkuuta Kalevassa.

1.6. 17:36

Aamulehti

Aseistautuneet sotilaat herättivät keskiviikkona ohikulkijoissa uteliaisuutta ja hämmennystä Tampereen Kalevassa.

Aamulehti selvitti, että kyse ei ollut puolustusvoimien operatiivisesta toiminnasta vaan Porin prikaatin sotilaspoliisikomppanialla on käynnissä harjoitus Tampereella.

Harjoitus ei liity Puolustusvoimien keskiviikkona käynnistyneeseen kesäkiertueeseen, vaan on osa prikaatin omaa harjoitustoimintaa, kertoo Porin prikaatin tiedottaja Annu Porttila.

Porin prikaatin sotilaspoliisikomppanian koulutettavia on havaittu Tampereella esimerkiksi Kalevassa lastentalon edustalla.

Lue lisää: Katso video: Raskasta sotakalustoa lipui Hämeen­puistoon, kun Puolustus­voimien kesäkiertue alkoi

Harjoitukseen osallistuu sotilaspoliisikoulutettavia varussotilaita sekä Säkylästä että Niinisalosta. Harjoitusjoukon koko on noin 120 henkilöä ja harjoittelu kestää perjantaihin saakka.

Puolustusvoimien kesäkiertue järjestetään 12 paikkakunnalla Suomessa. Kiertue käynnistyi keskiviikkona 1. kesäkuuta Tampereelta. Tampereen Hämeenpuistossa järjestetään keskiviikkona kalustoesittely ja muuta ohjelmaa. Illalla on luvassa konsertti Keskustorin tuntumassa Laikunlavalla.

Porin prikaatin sotilaspoliisikomppanian koulutettavia havaittiin Tampereella keskiviikkona ainakin Kalevassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut