Nyt myös Kalervo Kummola jyrähtää Pirkanmaan ennätys­pitkistä passijonoista: ”Kerta kaikkiaan hävytöntä” – näin ruuhkia yritetään purkaa

Sisä-Suomen poliisilaitoksen passijonot ovat olleet Pirkanmaalla ennätyksellisen pitkiä jo kuukausia. Tampereen kaupungin­hallituksen vara­puheenjohtaja Kalervo Kummola moittii tilannetta hävyttömäksi. Poliisi yrittää purkaa jonoja palkkaamalla lisää henkilökuntaa.

Näin pitkä passijono Tampereen poliisilaitoksen eteen muodostui 21. huhtikuuta. Poliisin lupapalvelujen ruuhkaa ei ole saatu vieläkään purettua.

1.6.2022 19:42

Aamulehti

Poliisin lupapalveluiden jonot ovat yhä pitkät. Jos passia hakee ajanvarauksen kautta, seuraavat vapaat ajat löytyvät Tampereelta syyskuulta, sanoo Tampereen pääpoliisiaseman lupapalveluiden lupaesihenkilö Tomi Sallinen.

Passia tai henkilökorttia voi hakea myös menemällä paikan päälle, mutta kevään aikana jonossa on voinut joutua odottamaan jopa viisi tuntia. Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Kalervo Kummola (kok.) tuohtui passijonojen pitkittyneestä ruuhkasta, kun hänen vaimonsa yritti hakea uutta passia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut