Vieläkö MM-kisat kiinnostavat ensi vuonna? Ylivoimainen enemmistö vannoo jaksavansa: ”Jos kiakkohuumasta ei innostu, kannattaa käydä lääkärissä!”

Tampere järjestää ensi vuoden MM-kisat yhdessä Latvian Riian kanssa. Kysyimme, vieläkö kiekkohuuma jaksaa kiinnostaa.

MM-kisat ovat täyttäneet Tampereella monena päivänä muun muassa Keskustorin kesäkeitaan kisakatsomon.

30.5. 6:00

Aamulehti

Vielä jaksaa! Näin kertoi 970 vastaajaa, kun Aamulehti kysyi, vieläkö lukijat jaksavat kiekkohuumaa ensi vuonna, jolloin Tampere on jälleen jääkiekon MM-kisojen pääpelipaikka.

Vastauksia tuli sunnuntai-iltaan mennessä 1 141. Selvä enemmistö, 85 prosenttia vastaajista, vastasi kyselyyn myöntävästi. 15 prosenttia kertoi, ettei enää jaksaisi kiekkohuumaa.

Kysymys kirvoitti satoja kommentteja sekä puolesta että vastaan. ”Liika on liikaa, muutaman välivuoden jälkeen olisi ollut helpompi syttyä”, perusteli kantaansa vastaaja, joka ei jaksaisi toista vuotta putkeen MM-kiekkoilua Tampereella.

”Uusi halli on tuli tarpeeseen ja on osoittautunut kaiken hehkutuksen arvoiseksi. Kyllä kelpaa kisoja järjestellä”, kommentoi toista ääripäätä edustava vastaaja.

Kaikki hyötyvät MM-kisoista

Kiekkohuuman nähtiin kasvattavan Tampereen tunnettuutta ja näkyvyyttä. Siitä hyötyvät erään kommentoijan mukaan kaikki: hotellit, ravintolat ja liike-elämä. ”Jos kiakkohuumasta ei innostu, kannattaa käydä lääkärissä!”, vastaaja kommentoi.

”Ilahdun aina, kun Tampere on esillä ja turisteja käy. Jääkiekkoturistit ovat esittäytyneet hyväntuulisina ja hyvätapaisina”, toinen vastaaja kirjoitti.

Kommenteissa esitettiin myös kehitysehdotuksia vuoden 2023 kisoihin. Osa vastaajista toivoi, että ensi vuonna MM-kisojen liput olisivat tätä vuotta halvempia.

Tampere järjestää ensi vuoden MM-kisat yhdessä Latvian Riian kanssa. Molemmissa kaupungeissa pelataan yksi alkulohko ja puolivälieräotteluita. Vuoden 2023 MM-kisat huipentuvat Tampereella, sillä välierävaiheesta eteenpäin ottelut pelataan Nokia-areenassa. Vuoden 2023 MM-kisat pelataan jälleen toukokuussa, 12.–28. päivä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut