Presidentti Sauli Niinistö seurasi Leijonien ottelua Nokia-areenassa – Pormestari Anna-Kaisa Ikonen julkaisi paljon kertovan tviitin

Myös kiekkovaikuttaja Kalervo Kummola kuului samaan seurueeseen.

Aamulehti kuvasi presidentti Sauli Niinistön Mäntyniemessä marraskuun 30. päivä.

28.5. 21:04

Aamulehti

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili Tampereella Nokia-areenassa lauantaina.

Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen julkaisi Twitterissä arvovaltaisesta vierailusta kertovan kuvan. Kuvassa Ikonen poseeraa Leijonien ottelussa yhdessä Niinistön ja jääkiekko­vaikuttaja Kalervo Kummolan kanssa.

Areenassa pelattiin lauantaina Suomen ja USA:n välinen ottelu, josta Suomi selviytyi voittajana sunnuntain MM-finaaliin. Ikonen kirjoittaa tviitissä pelin olleen jännä, mutta tärkeintä oli pääsy ”kultapeleihin”.

Presidentin kansliasta kerrotaan Aamulehdelle, että Niinistön Tampereen-vierailu ei liity presidentin työtehtäviin, vaan kyseessä on yksityisvierailu.

Aamulehti ei tavoittanut Ikosta tai Kummolaa kommentoimaan asiaa lauantaina illalla.

Videotervehdys MM-kisojen alussa

Niinistö tunnetaan jääkiekon ystävänä. Aamulehden juhlahaastattelussa joulukuussa hän kertoi, ettei ollut vielä päässyt vierailemaan Nokia-areenassa koronatilanteen vuoksi. Hän kuitenkin totesi Kannen ja areenan jo muuttaneen kaupungin siluetin.

Lue lisää: Presidentti Niinistö kertoo Aamulehden juhlahaastattelussa koronapandemian onnistumisista ja maan turvallisuustilanteesta: ”Suomessa on kaikkien näiden murheiden keskellä valtavan paljon hyvin”

MM-kisojen avauspäivänä Niinistö piti videoidun puheen ennen Suomen ja Norjan välistä ottelua. Puhe sai Nokia-areenassa kotiyleisöltä raikuvat suosionosoitukset.

Niinistö sanoi, että avausottelulle tuskin voisi olla parempaa paikkaa. Hän perusteli näkemystään paitsi uudella pelipaikalla, myös sillä, että Tamperetta pidetään yleensä jääkiekon kotikaupunkina Suomessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut