Tampereen kisakatsomot pullistelevat nyt kiekkofaneista: Kesäkeitaalle jono kiemurteli kymmeniä metrejä jo ennen Leijonien isoa peliä – 18 kuvaa ja videot näyttävät jännityksen

Lähes hellelukemia hivelevä sää ja Suomen peli Tšekkiä vastaan jääkiekon MM-kisoissa houkuttelivat sankoin joukoin kisaväkeä Tampereen keskustaan. Aamulehden kuvajournalisti Toni Repo tallensi kuvasi täpötäysiä kisakatsomoita ja faneja tiistai-iltana, kun Leijonat voitti Tšekin lukemin 3–0.

Tampereen keskustan kisakatsomot pullistelivat tiistai-iltana, kun Leijonat otti lohkovoiton. Kuvassa yleisöä Verkarannan katsomossa. Tamperelainen Lauri Heikkilä (kuvassa takarivissä keskellä) kertoo, että kisakatsomossa täytyy olla mukana, vaikka ei olekaan isoin jääkiekkofani. ”Pitää sen verran tulla katsomaan, kun kisat järjestetään Tampereella”, Suomen lippua heiluttanut Heikkilä sanoo.

24.5.2022 19:49 | Päivitetty 24.5.2022 23:33

Aamulehti

Tampereen Keskustorin kesäkeitaan porttien taakse muodostui tiistai-iltana ennen Leijonien Tšekki-ottelua pitkä jono. Tunti ennen kiekon putoamista jäähän kiekkofanien jono ylsi Kauppakadulle.

Kesäkeitaan operaattori Rami Lehtinen kertoo, että asiakaspaikat täyttyivät jo kello 18 maissa. ”Porukkaa pääsee sisään sitä mukaa, kun edelliset lähtevät”, Lehtinen sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut